ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προσπάθειες να επιστρέψει ο Κρέσπο από την Ισπανία

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων των παικτών θα ανάψουν το πράσινο φως για τις ομαδικές προπονήσεις, την ώρα που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να φέρουν πίσω τον Κρέσπο.

Λογικά και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τα τεστ κορονοϊού που θα κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, από αύριο θα ξεκινήσουν τις ομαδικές προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου έδωσαν ήδη δείγματα τα οποία θα εξεταστούν για κορονοϊό και εφόσον τα αποτελέσματα τους είναι αρνητικά όπως συνέβη δύο εβδομάδες πριν τότε θα ανάψει και το πράσινο φως και για τις ομαδικές προπονήσεις.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν δίνει το παρών του στη Νέα Μεσημβρία είναι ο Άνχελ Κρέσπο, για τον οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμη τρόπος να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να φέρουν πίσω τον έμπειρο αμυντικό που βρίσκεται στην πατρίδα του από το Φεβρουάριο, ωστόσο μέχρι τώρα δεν τα έχουν καταφέρει.

Οι προσπάθειες τους συνεχίζονται και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός ενδέχεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε.

Όταν επιστρέψει θα αξιολογηθεί η κατάσταση της αποθεραπείας του και φυσικά θα πρέπει να μπει σε καραντίνα για 2 εβδομάδες, πριν βρεθεί και αυτός στο προπονητικό κέντρο του Δικεφάλου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Super League: "Σφυρίζουν" τη σέντρα στο πρωτάθλημα
Η shortlist αθλητικών διευθυντών στον ΠΑΟΚ και η ανατροπή με Βαγιαννίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ