STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League: "Σφυρίζουν" τη σέντρα στο πρωτάθλημα

ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις 15:00 πραγματοποιείται η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League και αναμένεται να αποφασιστεί με συγκεκριμένες ημερομηνίες η επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ποια είναι η ατζέντα.

Η προηγούμενη τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Super League 1 δεν έβγαλε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα (18/5) στις 15:00, όπου θα συνεδριάσουν και θα πάρουν αποφάσεις για το πρωτάθλημα.

Όλα δείχνουν πως σήμερα θα αποφασιστεί η επανέναρξη, εφόσον δόθηκε και το "πράσινο φως" για έναρξη ομαδικών προπονήσεων από την υγειονομική αρχή. Όσο για την πιθανότερη ημερομηνία για την σέντρα, αυτή είναι το διήμερο 6-7 Ιουνίου. Στόχος είναι ως τις 19 Ιουλίου να έχουν ολοκληρωθεί τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ και ο τελικός πολύ πιθανό να πάει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Βέβαια, όλα αυτά θα πέσουν στο τραπέζι και θα συζητηθούν, όμως αυτό είναι το πλάνο στην παρούσα φάση. Θα χρειαστούν και οι ομάδες ένα εύλογο διάστημα για προπονήσεις που θα είναι ουσιαστικά μίνι προετοιμασία μετά τη μακρά αποχή. Με μαζεμένα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα, πρέπει όλοι να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Την απόφαση για την αντίδραση σε περίπτωση εμφάνισης κρούσματος σε ομάδα της Super League έλαβαν ο ΕΟΔΥ με την υγειονομική επιστημονική επιτροπή κατά τη σύσκεψη της Πέμπτης (14/5). Όπως ανακοινώθηκε προς τον διευθυντή αγωνιστικού της Super League, το άτομο που θα προσβληθεί από τον κορονοϊό θα τεθεί σε κατ' οίκον καραντίνα όπως ορίζεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ όλη η υπόλοιπη ομάδα θ' απομονωθεί για πέντε μέρες σε χώρο που θα προκαθοριστεί από τη διοργανώτρια αρχή ή το ίδιο το κλαμπ.

Τέλος, θα υπάρξει εκλογή αναπληρωτή προέδρου του Δ.Σ. μετά την παραίτηση του Χρήστου Δάρα, αλλά και επικύρωση των θέσεων 7-14, ενώ μένει να δούμε αν θα γίνει νέος κύκλος συζητήσεων για τα τηλεοπτικά, που "καίνε" όλες τις ομάδες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ