ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πιέζει ο Δικέφαλος για Φιλίπε Σοάρες, στην αγορά για χαφ η Μορεϊρένσε

Ο Φιλίπε Σοάρες με τη φανέλα της Μορεϊρένσε
Ο Φιλίπε Σοάρες με τη φανέλα της Μορεϊρένσε © 2020 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Η Μορεϊρένσε κινείται στην αγορά για την απόκτηση ενός μέσου, κάτι που βοηθά τον ΠΑΟΚ, στην προσπάθειά του να αποκτήσει τον Φιλίπε Σοάρες.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μαζί τους την απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες, οι Πορτογάλοι αναζητούν ενίσχυση στον άξονα της μεσαίας τους γραμμής

Μπορεί η Μορεϊρένσε να κρατά σταθερή στάση στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον Φιλίπε Σοάρες, προβάλλοντας υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, που φτάνουν στα 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πορτογάλοι έχουν απορρίψει το ενδιαφέρον του Δικέφαλου.

Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει αφού το γεγονός ότι παραμένουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δείχνει ότι θέλουν να εξασφαλίσουν το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό αντίτιμο για το νεαρό μέσο.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα γράφονται στην Πορτογαλία ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τη Μορεϊρένσε για την απόκτηση του Καμερουνέζου κεντρικού χαφ της Σαραγόσα Τζέιμς Ιγκμπεκέμε, έστω και με δανεισμό μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Αποφασισμένος να ενισχυθεί στα χαφ

Δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η προσπάθεια των Πορτογάλων να αποκτήσουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για τον άξονα της μεσαίας τους γραμμής, έχει να κάνει με το ενδεχόμενο παραχώρησης του Σοάρες και αποτελεί έναν τρόπο προκειμένου να εξευμενιστεί ο Σα Πίντο.

Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της Μορεϊρένσε ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες αντιρρήσεις για την παραχώρηση του Φελίπε Σοάρες όταν προέκυψε το ενδιαφέρον του Δικεφάλου.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή με έναν χαφ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των παικτών που ήδη ανήκουν στο ρόστερ του, ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την σχετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το γεγονός ότι ο αθλητικός διευθυντής του Δικέφαλου Ζοζέ Μπότο έχει πάρει το ΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει στην απόκτηση ενός χαφ με μεταγραφή και μάλιστα υψηλού κόστους, Γενάρη μήνα, δείχνει ότι τα δεδομένα στην Τούμπα έχουν αλλάξει.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ