ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη λίστα του Μπότο και ο Φιλίπε Σοάρες

Ο Φιλίπε Σοάρες είναι από τους χαφ που ο ΠΑΟΚ εξετάζει ως εναλλακτική επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου
Ο Φιλίπε Σοάρες είναι από τους χαφ που ο ΠΑΟΚ εξετάζει ως εναλλακτική επιλογή για την ενίσχυση του κέντρου AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο 22χρονος κεντρικός χαφ της Μορεϊρένσε, Φιλίπε Σοάρες, είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής .

Ένα νέο όνομα προκύπτει από τον Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ, μετά τον Αντρέ Φράνκο της Εστορίλ, τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο Ζοζέ Μπότο.

Ο λόγος για τον Φιλίπε Σοάρες της Μορεϊρένσε, που βρίσκεται και αυτός στη λίστα του νέου αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου. Ο 22χρονος Πορτογάλος, προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα, αγωνίζεται στον άξονα, ως κεντρικός ή επιτελικός χαφ και έχεις φέτος 18 συμμετοχές με απολογισμό μια ασίστ.

Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες στον πορτογαλικό Τύπο είχε γίνει γνωστό πως "ο Σοάρες αποχωρεί από την Μορεϊρένσε", καθώς "στην ομάδα του έχουν φτάσει πολλές προτάσεις και θα είναι δύσκολο να τον κρατήσει και μετά το Γενάρη". Το ίδιο ρεπορτάζ εστίαζε στην προσπάθεια του πορτογαλικού κλαμπ ν' αντισταθεί στις προτάσεις που έχουν έρθει κόντρα στις πιέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Οι τελευταίες εξελίξεις τον φέρνουν στο ραντάρ του ΠΑΟΚ ως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ζοζέ Μπότο. Κατά πορτογαλικές πηγές, η Μορεϊρένσε είχε ζητήσει το προηγούμενο καλοκαίρι 7,5 εκατομμύρια από την Πόρτο προκειμένου να τον παραχωρήσει. Το θέμα είναι αν ο Δικέφαλος έχει την θέληση να επενδύσει στον νεαρό μέσο και να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του μπαίνοντας στη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Φέτος είναι η τρίτη του χρονιά του Σοάρες στη Μορειρένσε με την οποία είχε γεμάτες τις δυο προηγούμενες σεζόν. Με τη φανέλα αυτής έχει συνολικά 87 παιχνίδια με 6 γκολ και 4 ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ