ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κρίσιμη εβδομάδα για τα μεταγραφικά του Δικεφάλου

Ο Ζοζέ Μπότο στην πρώτη του φωτογράφιση ως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στην Τούμπα | 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Ζοζέ Μπότο στην πρώτη του φωτογράφιση ως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ στην Τούμπα | 29 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο, διαπραγματεύεται με την Μορεϊρένσε για την απόκτηση του Φελίπε Σοάρες και "τρέχει" παράλληλα τις περιπτώσεις των άλλων μέσων που έχει στη λίστα του.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει το θέμα του χαφ που ο νέος του αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζοζέ Μπότο, αναζητά στην Πορτογαλία πριν προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζοζέ Μπότο βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Μορεϊρένσε για τον Φιλίπε Σοάρες και προσπαθεί να πείσει τους συμπατριώτες του να ρίξουν τις απαιτήσεις τους για τον 23χρονο χαφ.

Όπως όλα δείχνουν παρά την εισήγηση του προπονητή της ομάδας, Σα Πίντο, οι άνθρωποι της Μορεϊρένσε δεν δείχνουν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Σοάρες, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά, με τον ποδοσφαιριστή να πιέζει και αυτός από την πλευρά του για μεταγραφή, καθώς θεωρεί ότι έχει έρθει η ώρα για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Για την ώρα πάντως φαίνεται να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν αυτή μπορεί να ξεπεραστεί και να προκύψει συμφωνία.

Το σίγουρο είναι ότι είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο η υπόθεση του Σοάρες αναμένεται να κλείσει άμεσα, με τον Μπότο να έχει και άλλες περιπτώσεις τις οποίες δουλεύει για την ενίσχυση του άξονα του Δικεφάλου.

Για παράδειγμα, ο Τιάγκο Ντάντας που αγωνίζεται δανεικός στην Τοντέλα είναι μια από αυτές , με τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να προχωρά παράλληλα με τις συζητήσεις με τη Μορεϊρένσε τις επαφές με την Μπενφίκα που έχει τα δικαιώματα του νεαρού μέσου.

Μετά τον χαφ θα κινηθεί για ακραίο

Οι εξελίξεις στο θέμα του χαφ αναμένονται άμεσα και λογικά οι οριστικές εξελίξεις θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες. Εφόσον κλείσει το μέτωπο αυτό το επόμενο βήμα θα είναι ένας ακραίος επιθετικός.

Η επιστροφή του Λέο Ζαμπά και η προσπάθεια του Ραζβάν Λουτσέσκου να επαναφέρει τον Βραζιλιάνο στην κατάσταση που ήταν πριν από τον τραυματισμό του, δεν σημαίνει ότι παύει η ισχύει η εισήγηση του Ρουμάνου τεχνικό για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο προπονητής του Δικεφάλου βλέπει πως ο Αλεξάντρου Μίτριτσα δεν έχει αποδώσει αυτά που όλοι περιμέναν όταν το καλοκαίρι αποκτήθηκε με δανεισμό.

Ο Μπότο έχει ήδη ενεργοποιήσει τις επαφές του για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, που τα χαρακτηριστικά του δεν θα διαφέρουν και πολύ από αυτά του Ζόαν Σάστρε και των ποδοσφαιριστών που τον απασχολούν στην Πορτογαλία για την ενίσχυση του άξονα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ