ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιμένει πορτογαλικά ο Μπότο, στη λίστα και ο Τιάγκο Ντάντας της Μπενφίκα

Ο Τιάγκο Ντάντας κατά τη θητεία του στην Μπάγερν
Ο Τιάγκο Ντάντας κατά τη θητεία του στην Μπάγερν SVEN HOPPE/POOL VIA AP

Μετά τους Αντρέ Φράνκο και Φιλίπε Σοάρες, ένα ακόμη όνομα από την Πορτογαλία προστέθηκε στη λίστα του νέου αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Η λίστα του Ζοζέ Μπότο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει όπως φαίνεται τους πιο ελπιδοφόρους νεαρούς ποδοσφαιριστές της πατρίδας του. Εκτός από τις περιπτώσεις των Αντρέ Φράνκο και Φιλίπε Σοάρες σε αυτήν βρίσκεται και ο Τιάγκος Ντάντας, ο 21χρονος μέσος που φέτος αγωνίζεται δανεικός από την Μπενφίκα στην Τοντέλα.

Ο Ντάντας, που είναι όπως ο Σοάρες της Μορειρένσε, προϊόν των ακαδημιών των Λουζιτανών, αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Μπάγερν Μονάχου έχοντας 2 συμμετοχές (μια 3 λεπτών και μια ως βασικός) με την πρώτη ομάδα και άλλες 7 με τη δεύτερη.

Επέστρεψε στην Πορτογαλία και παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στην Τοντέλα αυτή την φορά, με την οποία έχει μέχρι τώρα στη σεζόν 17 συμμετοχές με 2 γκολ και μια ασίστ.

Ο νεαρός κεντρικός χαφ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πορτογαλικού ποδόσφαιρου και το γεγονός ότι ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν και εν τέλει τον απέκτησε η Μπάγερν είναι ενδεικτικό της ποιότητας του, παρόλο που τα πράγματα στο Μόναχο δεν του κύλησαν όπως τα περίμενε.

Έχει συμμετοχές σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας και το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ