Μπούσης σε παίκτες: “Ο πήχης ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα, δείξτε σε όλους ποιοι είστε”

O Mιχάλης Μπούσης ήταν παρών στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ (12/08, 20:00, ΣΚΑΪ, LIVE MATCHCENTER SPORT24) πριν από το Superbet Super Cup. Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα.
Ο ΟΦΗ κοντράρεται με την ΑΕΚ την Τετάρτη (12/08, 20:00, ΣΚΑΪ, LIVE MATCHCENTER SPORT24) με στόχο στην κατάκτηση του Superbet Super Cup.
Οι Κρητικοί πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση την Τρίτη (11/8) στο ΒΑΚ. Το παρών έδωσε και ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών, ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος ταξίδεψε στο Ηράκλειο για το μεγάλο παιχνίδι.
Να σημειωθεί πως την Δευτέρα, ο ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας παρέθεσε δείπνο σε ποδοσφαιριστές, στελέχη, εργαζόμενους.
“Χαίρομαι που βλέπω όσους ήσασταν εδώ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τα νέα πρόσωπα που ήρθαν στην ομάδα.
Γνωρίζετε ότι κάθε χρόνο θέτουμε υψηλούς στόχους.
Πέρυσι, όταν σας είπα ότι πρέπει να τολμάς για να είσαι σπουδαίος και ότι αν δουλέψουμε όλοι μαζί ως ομάδα θα πάρουμε το κύπελλο, πολλοί γέλασαν μαζί μας, όμως εσείς το πιστέψατε και τα καταφέρατε.
Πάντα θα σας είμαι ευγνώμων που σηκώσατε το κύπελλο για όλους εμάς. Τώρα ο πήχης ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα. Κάθε αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουμε, σε όποιο γήπεδο κι αν παίξουμε, θα θέλει να μας νικήσει, για να νικήσει τους Κυπελλούχους Ελλάδας.
Έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα την Τετάρτη. Είναι ένας αγώνας που θέλω να νικήσετε μέσα από την καρδιά μου.
Όσο για τα ευρωπαϊκά ματς, δεν είναι ότι απλώς θα συμμετέχουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και σε αυτά τα παιχνίδια.
Είμαι πολύ περήφανος για όλους σας, για το τεχνικό επιτελείο, για τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας. Ξέρω ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Δείξτε σε όλους ποιοι είστε. Καλή σεζόν να έχουμε” ανέφερε συγκεκριμένα.