ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παραμένουν εκτός οι Βιεϊρίνια και Μίτριτσα

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια εξακολουθεί να απέχει του κανονικού προγράμματος των προπονήσεων του ΠΑΟΚ
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια εξακολουθεί να απέχει του κανονικού προγράμματος των προπονήσεων του ΠΑΟΚ INTIME

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την Τετάρτη την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Λίνκολν, στον οποίο -όπως όλα δείχνουν- ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μίτριτσα.

Για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι της Πέμπτης (9/12, 22:00 COSMOTE 2 HD, LIVE από το SPORT24), το τελευταίο του στην φάση των ομίλων του Conference League, απέναντι στη Λίνκολν αποτελεί μια καλή ευκαιρία να πετύχει μια μεγάλη νίκη και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης να αλλάξει το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Στην προσπάθεια αυτή φαίνεται πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέ Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μίτριτσα, που και την Τρίτη έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

"Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει μπροστά του έναν ακόμα ευρωπαϊκό… τελικό και το μοναδικό πράγμα που υπάρχει στο μυαλό όλων αυτή τη στιγμή είναι η πρόκριση.

Προπονητές και ποδοσφαιριστές θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για τα νοκ άουτ του UEFA Europa Conference League, να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών και να αφήσουν πίσω τους το άσχημο διάστημα των προηγούμενων ημερών.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (09.12, 22:00) τη Λίνκολν στο γήπεδο της Τούμπας, σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών με τον Δικέφαλο να χρειάζεται πέρα από τους τρεις βαθμούς και πολλά γκολ ώστε να υπερισχύει σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε την Τρίτη (07.12) στη Νέα Μεσημβρία, με ένα προπονητικό πρόγραμμα αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής με ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Αλεξάντρου Μιτρίτσα συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (08.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Γιβραλτάρ. Η προπόνηση είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:30 θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Το απόγευμα στις 18:30 θα δώσει τη δική της συνέντευξη Τύπου η Λίνκολν, ενώ στις 19:00 θα διεξαχθεί η προπόνησή της στο γήπεδο της Τούμπας, που θα είναι κι αυτή ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ" ανέφερε το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ