ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-0

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-0
Μουσλίμοβιτς για Βαγγέλη

Αήττητος παρέμεινε ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε έστω και χάρις σε πέναλτι-δώρο του Παμπορίδη, του Πανιωνίου με 2-0, με σκόρερ τους Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς

Ο ΠΑΟΚ αν και με κάκιστη εμφάνιση πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ του Ίβιτς έπειτα από πέναλτι-δώρο του Παμπορίδη, ο οποίος στο 9' είχε αρνηθεί καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου. Οι φιλοξενούμενοι αν και ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν πήραν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Καταχειροκροτήθηκε από το γήπεδο ο Ρεκόμπα, ο οποίος αποχώρησε στο 75' για να πάρει τη θέση του ο Γουνδουλάκης. Στο 93' ο Μουσλίμοβιτς, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Δάρλας, Βερόν, Ίβιτς (86' Μπαλαφας), Λάκης (59' Γκαρσία), Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο (88' Αραμπατζής), Μουσλίμοβιτς

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Κοντοές, Μαϊστόροβιτς, Λάνγκαμπ, Κουτσόπουλος, Μάκος, Μανιάτης, Σκούφαλης (61' Μπάρκογλου), Εστογιανόφ, Ρεκόμπα (75' Γουνδουλάκης), Γκονσάγκα (70' Ντελούρα)

Με μια ματιά
Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να κατεβάσει την ομάδα του, μόλις με μια αλλαγή από εκείνη που παρέταξε απέναντι στον Ηρακλή, στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας στο "Καυτανζόγλειο". Συγκεκριμένα, κάτω από τα γκολπόστ βρέθηκε ο Κώστας Χαλκιάς, ενώ την τετράδα της άμυνας συνέθεταν από δεξιά προς αριστερά, οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας και Δάρλας.

Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Βερόν και Ίβιτς, ο Κονσεϊσάο επανήλθε αριστερά, ενώ τη θέση του Κωνσταντινίδη πήρε ο Βασίλης Λάκης. Ως επιθετική αιχμή, ξεκίνησε για μια ακόμη φορά ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ενώ λίγο πίσω από τον Βόσνιο βρέθηκε ο Μπακαγιόκο.

Από την άλλη, τα ούτως ή άλλως... μπερδεμένα σχέδια του Έβαλντ Λίνεν, έγιναν ακόμα πιο πολύπλοκα μετά το επεισόδιο με τον Λάμπρο Χούτο στην προπόνηση της ομάδας, το οποίο και τον ανάγκασε να αφήσει εκτός αποστολής τον Έλληνα επιθετικό.

Έτσι ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του για πρώτη φορά, με ένα ιδιότυπο 4-4-2 (με τον Κουτσόπουλο μπακ-χαφ), με τους Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Μανιάτη στο δεξί και τον Κουτσόπουλο στο αριστερό άκρο της άμυνας, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λάνγκαμπ και Κοντοέ. Ως αμυντικά χαφ ξεκίνησαν οι Μάκος και Μαϊστόροβιτς, ενώ πίσω από το δίδυμο της επίθεσης Άντερσον Γκονσάνγκα και Φαμπιάν Εστογιάνοφ, βρέθηκε ο Αλβάρο Ρεκόμπα. Από δεξιά στο κέντρο ξεκίνησε ο Σκούφαλης.

Αν και ο ΠΑΟΚ πίεσε από νωρίς τους αμυντικούς του Πανιωνίου, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι μια ανάσα από το γκολ, όταν στο 5ο λεπτό, ο Εστογιανόφ σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ρεκόμπα, ο οποιος αν και από αρκετά πλάγια θέση, ξεπέρασε δύο αντιπάλους του με ισάριθμες ντρίμπλες, όμως το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ απάντησε με τον Μπακαγιόκο να παίρνει τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, να ξεπερνά με... συνοπτικές διαδικασίες τον Κοντοέ και με διαγώνιο σουτ να προσπαθεί να σκοράρει, με τον Ντάριο Κρέσιτς να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο. Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν, με "αιχμή του δόρατος" τον Φαμπιάν Εστογιανόφ κατάφερε και πάλι στο 9' να φτάσει στην περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Ουρουγουανό να γυρίζει την μπάλα στον Άντερσον, τον Βερόν να πέφτει στα πόδια του Βραζιλιάνου και να του κάνει εμφανέστατο πέναλτι, το οποίο ο διαιτητής Παμπορίδης δεν είδε!

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε σταδιακά με τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο στη μεσαία γραμμή και τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν η μια στην περιοχή της άλλης. Στο 23ο λεπτό, ο Μουσλίμοβιτς πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής, με αντίπαλο τον Κοντοέ κατάφερε να κρατήσει την κατοχή της και να βγει απέναντι στον Κρέσιτς, πέφτοντας υπό την πίεση του αμυντικού του Πανιωνίου και ζητώντας πέναλτι, το οποίο όμως δεν δικαιολογείται από την εικόνα που μετέδωσε ο τηλεοπτικός δέκτης.

Στο 28ο λεπτό, ο Πανιώνιος χτύπησε με μια από τις "φαρμακερές" του αντεπιθέσεις, με τον Άντερσον να βγάζει με όμορφη μπαλιά, τον Εστογιανόφ μόνο του απέναντι στον Χαλκιά, ο οποίος είχε βγει στο ύψος της περιοχής του. Ο Ουρουγουανός προσπάθησε να πλασάρει τον διεθνή Έλληνα γκολκίπερ, όμως ο τελευταίος απέκρουσε με το πόδι, πριν οι αμυντικοί του απομακρύνουν από την περιοχή του "δικεφάλου".

Ο διαιτητής Παμπορίδης, έμελλε να βάλει λίγα λεπτά αργότερα (στο 33'), την... σφραγίδα του στο παιχνίδι, με ένα πέναλτι-ανακάλυψη, που "είδε" σε... επαφή του Μάκου με τον Κονσεϊσάο. Ο Ίβιτς, ανέλαβε την ευθύνη της εκτέλεσης, η οποία καθυστέρησε περίπου τρία λεπτά λόγω των διαμαρτυριών, των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, όμως ο Σέρβος ευστόχησε τελικώς, παρά την σωστή κίνηση του Κρέσιτς, γράφοντας έτσι το 1-0 στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το γκολ του ΠΑΟΚ, έφερε εκνευρισμό και αποδιοργάνωσε έστω και προσωρινά την αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου, με τους γηπεδούχους, να φτάνουν μια δυό φορές στην περιοχή του Κρέσιτς, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους. Από την άλλη, ο Ρεκόμπα προσπάθησε με ένα φάουλ στο 39', να απειλήσει τον Χαλκιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Με αρκετά ακόμα "φαλτσοσφυρίγματα" του Παμπορίδη, η αναμέτρηση έμοιαζε να χάνει τον αρχικά καλό ρυθμό της, με τον διαιτητή να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, με το σκορ 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Πολύ δυνατά μπήκε στην επανάληψη ο Πανιώνιος, ο οποίος έκλεισε τον ΠΑΟΚ στα καρέ του για 2-3 λεπτά, με τους Εστογιάνοφ και Ρεκόμπα να αποτελούν τους κύριους εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών των φιλοξενουμένων. Ένα φάουλ του 32χρονου, Ουρουγουανό στο 48'που κατέληξε άουτ, ήταν αυτό που έλυσε έστω και προσωρινά την πολιορκία γύρω από τα καρέ του Χαλκιά.

Το δίλεπτο 56'-57' ήταν η μόνη αναλαμπή του ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε με τον Μούσλιμοβιτς, κοντά στο γκολ, έπειτα από καταπληκτική κάθετη μπαλιά του Ίβιτς, με τη επέμβαση του Λάνγκαμπ που σταμάτησε την πορεία της μπάλας έπειτα από το σουτ του Βόσνιου, να κρίνεται σωτήρια για την "κυανέρυθρη" εστία. Από την άλλη, το τρίλεπτο 66'-68' θα μπορούσε τόσο να βρει τον Πανιώνιο να ξαναμπεί στο παιχνίδι της νίκης, όσο και τον ΠΑΟΚ να καθαρίζει το παιχνίδι, καθώς στην πρώτη περίπτωση μια πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα του Ρεκόμπα, εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Χαλκιάς, ενώ στη δεύτερη έπειτα από σέντρα του Κονσεϊσάο, ο Μουσλίμοβιτς ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Κρέσιτς πέφτοντας στην αριστερή του γωνία, έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Ρεκόμπα αποχώρησε από το ματς στο 75ο λεπτό και ενώ είχε αρκετή ώρα που δεν μπορούσε να ακολουθήσει τους ρυθμούς της αναμέτρησης, με τον Έβαλντ Λίνεν, να περνά στη θέση του τον Φανούρη Γουνδουλάκη στην πρώτη του φετινή εμφάνιση στην Σούπερ Λίγκα. Ο Ουρουγουανός μπορεί να έφυγε καταχειροκροτούμενος από τους φίλους του ΠΑΟΚ, όμως ο ίδιος δεν δέχθηκε με ηρεμία την απόφαση του προπονητή του.

Ένα λεπτό αργότερα και έπειτα από τραγικό λάθος του Μάκου, ο Κονσεϊσάο, έφυγε μόνος του απέναντι στον Κρέσιτς, όμως ο Γιάννης Κοντοές με φοβερό σπριντ κατάφερε να του αποσπάσει την μπάλα, λίγο πριν ο Πορτογάλος προλάβει να πλασάρει τον Κρέσιτς.

Η είσοδος του Πάμπλο Γκαρσία, στον αγώνα, άλλαξε σε ένα βαθμό την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς η συμβολή του ανασταλτικά, μαζί με τον δεδομένο εκνευρισμό των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, δεν άφησε τους τελευταίους να απειλήσουν εκ νέου την εστία του Χαλκιά.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μουσλίμοβιτς βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κρέσιτς, τον οποίο νίκησε για να πετύχει το 6ο του προσωπικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα, κρατώντας έτσι την κορυφή του σχετικού πίνακα, με τον "δικέφαλο" να πιάνει τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας και μάλιστα αήττητος έπειτα από 9 αγωνιστικές.
Συνέντευξη Τύπου του Πάρη Τσελεπίδη
Έβαλντ Λίνεν: " Για να μην πολυλογώ. Δεν αξίζαμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι με ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Πιστεύω ότι μπήκαμε καλά στο παιχνίδι με εξαίρεση τη μεγάλη ευκαιρία του Μπακαγιόκο στο 7'. Αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε 3-4 ευκαιρίες. Πιστεύω ότι ο Ρεκόμπα έπρεπε να σκοράρει.

Στο 10' όλοι είδαν ένα καθαρό πέναλτι στον Άντερσον, που δεν το έδωσε ο διαιτητής. Στο 20' πιστεύω ότι πάλι υπήρχε πέναλτι σε χέρι του Μουσλίμοβιτς, ενώ στο 29' ο Εστογιανόφ έχασε τετ-α-τετ με τον Χαλκιά. Μετά ήταν η φάση του πέναλτι εναντίον μας. Με όλο το σεβασμό στους παίκτες και την ομάδα του ΠΑΟΚ που είναι καλή, πιστεύω ότι είναι ντροπή να πέφτουν συνέχεια κάτω παίκτες όπως ο Μουσλίμοβιτς, ο Μπακαγιόκο, ο Ίβιτς. Δεν το χρειάζεται αυτό ο ΠΑΟΚ.

Πιστεύω ότι δεν ήταν ούτε στην μεγάλη περιοχή το μαρκάρισμα. Είναι ντροπή για τους παίκτες να πέφτουν έτσι. Θέλω από την ομάδα μου να κερδίζει με τον ιδρώτα της και στο γήπεδο. Υπάρχει βελτίωση στη διαιτησία, αλλά σήμερα ο διαιτητής δεν ήταν καλός. Το μόνο καλό ήταν παρατήρηση στον Ίβιτς, όταν βούτηξε. Στο δεύτερο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ με τον ΠΑΟΚ καλά οργανωμένο. Μας έκλεισαν τους χώρους. Επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να γίνει επικίνδυνος. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με δύο καλές ομάδες, μέσα σε μοναδική ατμόσφαιρα. Ωστόσο το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα



.

Τις δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν, ακολούθησε ερώτηση δημοσιογράφου, την οποία ο Γερμανός αντιμετώπισε περισσότερο με ειρωνική διάθεση λέγοντας: "Αν σκοράραμε πρώτοι θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα κέρδισε με 2-0... αν θέλετε να ακούσετε αυτό. Γράψτε τη γνώμη σας".

Για τον Χούτο: "Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλησω για παίκτη εκτός αποστολής. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και σέβομαι στην ομάδα. Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να μιλήσουμε και για τον κουμορτζί που μας έλειψε".

Φερνάντο Σάντος: "Έγινε ένα παιχνίδι με δύο δυνατές ομάδες, που ήθελαν να κερδίσουν. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με δύο ομάδες καλά οργανωμένες. Εμείς δεν είχαμε καλά τον έλεγχο της μπάλας. Δώσαμε ευκαιρία για αντεπιθέσεις, χωρίς ξεκάθαρη φάση, πλην αυτής του Εστογιανόφ. Το σημαντικό για μας ήταν ότι προηγηθήκαμε και βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν αφήσαμε τον Πανιώνιο να γίνει επικίνδυνος, με εμάς να μπορούμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς. Δεν τα καταφέραμε αλλά πήραμε μια δίκαιη νίκη.

Για την παρουσία της ομάδας στην πρώτη θέση: "Μας δίνει μεγάλο κίνητρο, όπως και στους αντιπάλους μας, ότι παραμένουμε αήττητοι".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Θα πάμε να κερδίσουμε, αλλά θα ασχοληθούμε από Δευτέρα, μπορούμε να ξεκουραστούμε".

Για τον Λίνεν: "Tρέφω μεγάλο σεβασμό για τον κ. Λίνεν. Έκανε τη δική του ανάλυση, σέβομαι την άποψή του. Σε ότι εχει να κάνει με τη διαιτησία και την περασμένη εβδομάδα θα μπορουσα να μιλήσω όμως δεν το έκανα. Ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία, σέβομαι αυτή του Λίνεν". Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι καλλιτέχνες είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
Όλα τα λεφτά...
- Το χειροκρότημα των οπαδών του ΠΑΟΚ, στον Ρεκόμπα, την ώρα που ο Ουρουγουανός άφηνε τη θέση του στον Φανούρη Γουνδουλάκη.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
- Την διαιτησία του κ. Παμπορίδη, ο οποίος "έκλεισε" τα μάτια σε εμφανέστατη ανατροπή του Άντερσον από τον Βερόν στο 9', ενώ στο 33' ανακάλυψε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάκου στον Κονσεϊσάο.
To Live του αγώνα...
Έναρξη αγώνα
Η 11άδα των γηπεδούχων ΠΑΟΚ
(Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Δάρλας, Βερόν, Ίβιτς, Λάκης, Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο, Μουσλίμοβιτς.
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Πανιώνιος
(Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Κοντοές, Μαϊστόροβιτς, Λάνγκαμπ, Κουτσόπουλος, Μάκος, Μανιάτης, Σκούφαλης, Εστογιανόφ, Ρεκόμπα, Γκονσάγκα.
5' Ευκαιρία Πανιώνιος Ρεκόμπα
Από σέντρα του Εστογιανόφ η μπάλα έφτασε στον Ρεκόμπα, το διαγώνιο σουτ του τελευταίου να περνά λίγο άουτ
7' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Μπακαγιόκο
Εντυπωσιακά μπλόκαρε την μπάλα ο Κρέσιτς σε δυνατό σουτ του Μπακαγιόκο
26' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Λανγκαμπ
27' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Εστογιανόφ
28' Ευκαιρία Πανιώνιος Εστογιανόφ
Ο Ρεκόμπα με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Εστογιανόφ τετ-α-τετ με τον Χαλκιά, όμως το πλασέ του απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ
30' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Κόρνερ του Κονσεϊσάο από αριστερά, κεφαλιά του Μουσλίμοβιτς και η μπάλα περνά λίγο πιο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι
33' Πέναλτι ΠΑΟΚ
Κονσεϊσάο από Μάκο
36' Γκολ ΠΑΟΚ Ίβιτς
Ο Βλάνταν Ίβιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, αν και ο Κρέσιτς έπεσε σωστα στην δεξια γωνία και βρήκε λίγο την μπάλα
39' Ευκαιρία Πανιώνιος Ρεκόμπα
Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Ρεκόμπα, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά
43' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Δάρλας
44' Έναρξη καθυστερήσεων
Τρία λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο, λόγω των διαμαρτυριών μετά τον καταλογισμό του πέναλτι
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
56' Σχόλιο
Δυνατά έχει μπει στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ο οποίος πίεσε πολύ στο πρώτο δεκάλεπτο για την ισοφάριση
58' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Πρώτη φορά απειλεί ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη, αλλά το αδύναμο σουτ του Μουσλίμοβιτς μπλόκαρε ο Κρέσιτς
59' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Γκαρσία αντί Λάκη
62' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Μπάρκογλου αντί Σκούφαλη
66' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Κονσεϊσάο
Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μπει εύκολα στην εντίπαλη περιοχή, έτσι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο επιχείρησε μακρινό σουτ, αλλά η πορεία της μπάλας δεν ανήσυχησε τον Κρέσιτς, ο οποίος την είδε να περνά τρία μέτρα άουτ
68' Ευκαιρία Πανιώνιος Ρεκόμπα
Πρώτη πραγματικά καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, με τον Ρεκόμπα να εκτελεί φάουλ από πολύ μακριά και ο Χαλκιάς να απεκρούει δύσκολα χαμηλά στην δεξιά του γωνία
69' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Σέντρα του Κονσεϊσάο, μόνος στο ύψος του πέναλτι ο Μουσλίμοβιτς πιάνει την κεφαλιά, αποκρούει σε κόρνερ ο Κρέσιτς
70' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ντελούρα αντί Γκονσάγκα
71' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Βερόν
73' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Μπακαγιόκο
Ο Μπακαγιόκο σε θέση βολής δεν μπορεί να πιάσει καλά το πλασέ, έπειτα από την σέντρα του Κονσεϊσάο και την κεφαλιά-πάσα του Μουσλίμοβιτς, μπλόκαρε ο Κρεσιτς
75' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Γουνδουλάκης αντί Ρεκόμπα
76' Ευκαιρία ΠΑΟΚ Κονσεϊσάο
Σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Κρέσιτς βγαίνει ο Κονσεϊσάο, όμως άργησε πολύ και τον πρόλαβε ο Κοντοές που έδιωσε σε κόρνερ πριν σουτάρει ο Πορτογάλος
86' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Μπαλάφας αντί Ίβιτς
88' Αλλαγή παίκτη ΠΑΟΚ
Αραμπατζής αντί Μπακαγιόκο
89' Έναρξη καθυστερήσεων
Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων
92' Κίτρινη κάρτα ΠΑΟΚ Χαλκιάς
93' Γκολ ΠΑΟΚ Μουσλίμοβιτς
Έκτο γκολ του Μουσλίμοβιτς στο πρωτάθλημα, με τον Βόσνιο να βγαίνει μόνος απέναντι στον Κρέσιτς και να τον νικά με πλασέ
94' Λήξη αγώνα














































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ