ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι σίγουροι και αυτοί που διεκδικούν φανέλα βασικού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Σίντκλεϊ σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ
Ο Σίντκλεϊ σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Τα διλήμματα που υπάρχουν στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό έχουν να κάνουν με την άμυνα και την αριστερή πλευρά του Δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (30/1, 19:30, Novasports Prime, live με ηχητική περιγραφή από το SPORT24), με μια απογευματινή προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα.

Τρία είναι τα διλήμματα σχετικά με την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει απέναντι στους ερυθρόλευκους ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τα δυο από αυτά αφορούν στην αμυντική γραμμή του Δικέφαλου.

Εκεί που όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τον Λευτέρη Λύρατζη, δεξιά τον Ίνγκασον στα στόπερ και αναζητούνται οι άλλοι δυο που θα συμπληρώσουν την τετράδα. Για τη θέση δίπλα στον Ισλανδό ερίζουν Κρέσπο και Μιχαηλίδης, με τον Ισπανό να μοιάζει πιο κοντά στο να πάρει αυτός φανέλα βασικού σε σχέση με το νεαρό στόπερ.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας η θέση διεκδικείται από τον Βιεϊρίνια και τον Σίντκλεϊ. Είναι δεδομένο ότι η προσωπικότητα του αρχηγού του ΠΑΟΚ και η εμπειρία του από τόσο σημαντικά ντέρμπι μετρά πολύ στις επιλογές του Λουτσέσκου και έτσι ο Πορτογάλος φαίνεται να έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Σίντκλεϊ.

Ερωτηματικά δεν φαίνεται να υπάρχουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Χάρη Τσιγγάρα να ξεκινά στο πλευρό του Γιασμίν Κούρτιτς και τον Αουγκούστο να παίζει μπροστά τους.

Αν υπάρχει τρίτο ερωτηματικό αυτό έχει να κάνει με τον παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης, με τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Αλεξάντρου Μίτριτσα να είναι οι δυο υποψήφιοι για να πάρουν φανέλα βασικού.

Ο Σουριναμέζος δεν ξεκίνησε βασικός σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ το 2022 με τον Μίτριτσα να είναι στην ενδεκάδα στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (με Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Βόλο) και να μένει στον πάγκο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Κύπελλο αφήνοντας τη θέση του στον Λέο Ζαμπά.

Σίγουρη θέση στην ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους έχουν ο Πασχαλάκης στην εστία, ο Ζίβκοβιτς στο ένα άκρο της επίθεσης και ο Άκπομ στην κορυφή της.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ