ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου, ο Τσόλακ και η πρόταση της Ρέιντζερς

Ο Αντόνιο Τσόλακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση με την Go Ahead Eagles | 29 Ιουνίου 2022
Ο Αντόνιο Τσόλακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε φιλική αναμέτρηση με την Go Ahead Eagles | 29 Ιουνίου 2022 INTIME

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την προσφορά της Ρέιντζερς και παραδέχθηκε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν σε μια μεταγραφική περίοδο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε για τον Αντόνιο Τσόλακ μετά το φιλικό με την Go Ahead Eagles έθεσε στην πραγματική του βάση το θέμα της μεταγραφής του Κροάτη επιθετικού.

"Δεν θέλω να μιλήσω για το αν θα μείνει ή δεν θα μείνει γιατί όπως είπα σε μια μεταγραφική περίοδο ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί κάτι και αυτό το μισώ, το ξέρετε.

Μπορώ να σας πω ότι ξέρω ότι υπάρχει μια προσφορά για τον Αντόνιο που είναι ένας καλός παίκτης, μια πρόταση που μπορεί για αυτόν να είναι σημαντική.

Από την άλλη, αν ο Αντόνιο φύγει τις επόμενες μέρες αυτό για εμάς θα είναι πρόβλημα γιατί θα μείνουμε με έναν επιθετικό και τα επίσημα παιχνίδια έρχονται.

Κι όπως ξέρετε δεν είναι εύκολο να φέρεις παίκτες. Χρειάζεσαι χρόνο, χρειάζεσαι χρόνο για διαπραγματεύσεις, παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι, παίκτες που να ταιριάζουν σε χημεία με εμάς και αυτά είναι θέματα που δεν μπορούν εύκολα να λυθούν", είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ και από τις δηλώσεις κατανοεί κανείς τα δεδομένα.

Η άρνηση του ΠΑΟΚ να αποδεχθεί τη νέα βελτιωμένη πρόταση της Ρέιντζερς δεν είχε τόσο κάνει με το οικονομικό αλλά με την ανάγκη άμεσης αντικατάστασης του Κροάτη επιθετικού.

Από την άλλη, εκτός από τους Σκωτσέζους και ο Τσόλακ φαίνεται να πιέζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να συναινέσουν στη μετακίνησή του στην Γλασκώβη και αυτό είναι το πλέον λεπτό σημείο της υπόθεσης.

Γιατί ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Κροάτη αλλά τον θέλει συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις του με την ομάδα και όχι απασχολημένο με τα μεταγραφικά. Και αυτός ήταν και ο λόγος που προσπάθησε να πείσει ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει πάντως να αναζητεί επιθετικό για να είναι έτοιμος σε κάθε περίπτωση καθώς όπως είπε και ο Λουτσέσκου, όλα μπορούν να αλλάξουν από τη μια ημέρα στην άλλη σε περίοδο μεταγραφών.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ