ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νάρεϊ για να κλείσει ο πρώτος κύκλος των μεταγραφών

Ο Κάλεντ Νάρεϊ
Ο Κάλεντ Νάρεϊ ROBERT MICHAEL/DPA-ZENTRALBILD/DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Με το μεταγραφικό ντεμαράζ του ο ΠΑΟΚ γεμίζει τις γραμμές του αλλά συνεχίζει να μένει σε εκκρεμότητα το θέμα της ενίσχυσης στα εξτρέμ με τις διαπραγματεύσεις για τον 27χρονο Γερμανό, Κάλεντ Νάρεϊ να συνεχίζονται.

Ο ΠΑΟΚ μέσα σε 24 ώρες αναμένεται να κλείσει τα περισσότερα από τα ανοικτά μεταγραφικά ζητήματα του. Σήμερα θα ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του Στέφαν Σβαμπ και το απόγευμα αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Τιάγκο Ντάντας για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιο του, ως δανεικού από την Μπενφίκα, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αύριο θα πάρουν σειρά ο Γιάννης Κάργας, του οποίου η μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει ήδη ολοκληρωθεί αλλά και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο Κροάτης τερματοφύλακας, που θα έρθει το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για τα δικά του ιατρικά και τις υπογραφές του συμβολαίου του.

Με γεμάτο και ανανεωμένο ρόστερ στην προετοιμασία

Ο ΠΑΟΚ προσθέτει άλλους 4 ποδοσφαιριστές, 3 νέους και έναν παλιό στο ρόστερ του λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση του για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι συμφωνίες που έχει κλείσει ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου Ζοζέ Μπότο είναι περισσότερες αν υπολογίσει κανείς τις μεταγραφές των Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες που έχουν ήδη ολοκληρωθεί, την εξαγορά των δικαιωμάτων του Σάστρε από τη Μαγιόρκα αλλά και την ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια. Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι υποθέσεις του Ιβάν Νέσμπεργκ που έχει συμφωνήσει ήδη με τον ΠΑΟΚ και του Αντρέ Ρικάρντο που θα αποκτηθεί ως επένδυση για το μέλλον.

Αισιοδοξία για Νάρεϊ

Τι λείπει για να ικανοποιηθούν πλήρως σχεδόν, τουλάχιστον σε πρώτο στάδιο οι απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου; Εξτρέμ που παίζουν πάνω στην γραμμή. Ο πρώτος υποψήφιος παραμένει ο Κάλεντ Νάρεϊ της Φορτούνα Ντίσελντορφ με την οποία οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Στην Τούμπα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία και πως ο 27χρονος ακραίος επιθετικός θα αποκτηθεί και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Άλλωστε η απόσταση από τον Ντίσελντορφ μέχρι και το Άπελντορν δεν είναι παραπάνω από 1 ώρα με το αυτοκίνητο.

Στην υπόθεση της μεταγραφή του Νάρεϊ σημαντικό ρόλο παίζει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που πιέζει, ίσως και υπέρμετρα κάποιες φορές, την ομάδα του να αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ. Ο Γερμανός ακραίος, με καταγωγή από το Τόγκο, δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τη Ρουζόμπεροκ από την Σλοβακία.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ