ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Κάργα

Ο Γιάννης Κάργας
Ο Γιάννης Κάργας EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ κινείται για τον έμπειρο στόπερ του ΠΑΣ, Γιάννη Κάργα θέλοντας να ενισχύσει και το κέντρο της άμυνας του αλλά και να βάλλει περισσότερους Έλληνες στο ρόστερ του

Ο Γιάννης Κάργας πήρε το ΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου και κλείνει στον ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, που ήταν από τους κορυφαίους στην περασμένη σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα θα αποτελέσει έναν από τους παίκτες στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη προχωρημένες επαφές με την ομάδα της Ηπείρου.

Ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Κάργα εντάσσεται στην προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Και αυτό διότι η αλήθεια είναι ότι οι ενεργοί γηγενείς παίκτες έχουν μειωθεί σημαντικά στο ρόστερ του Δικεφάλου τα τελευταία χρόνια.

Λύρατζης, Τσιγγάρας, Μιχαηλίδης και Κούτσιας είναι αυτοί που παραμένουν από το περυσινό ρόστερ μετά την φυγή του Πασχαλάκη. Έτσι δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες κινήσεις με Έλληνες ποδοσφαιριστές εκτός από αυτή του Γιώργου Κάργα στη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Οι επιλογές στα στόπερ και ο Μιχάι

Σε κάθε περίπτωση η προσθήκη του Κάργα, που προέρχεται από δυο γεμάτες χρονιές στον ΠΑΣ, αλλάζει τα δεδομένα στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ έχει στα στόπερ Ίνγκασον, Μιχάι, τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη, τον Νέσμπεργκ που κάποια στιγμή θα έρθει στην Θεσσαλονίκη και σε αυτούς προστίθεται και ο Έλληνας αμυντικός.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες κινήσεις θα δείξουν αν η απόκτηση του Κάργα συνδέεται με το "στάτους" στην Τούμπα του Ενέα Μιχάι και αν ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ψάχνει και άλλον κεντρικό αμυντικό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ