ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με Σβαμπ για διετές συμβόλαιο

O Σβαμπ πανηγυρίζει γκολ του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιανς για το Conference League | 12 Αυγούστου
O Σβαμπ πανηγυρίζει γκολ του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μποέμιανς για το Conference League | 12 Αυγούστου EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο.

Τα εμπόδια που υπήρχαν ανάμεσα στον Σβαμπ και τον ΠΑΟΚ ξεπεράστηκαν, με τον Αυστριακό μέσο να υπογράφει για άλλα δύο χρόνια με τον Δικέφαλο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, μετά από απευθείας διαπραγματεύσεις δύο ημερών. Ο Αυστριακός πήρε το διετές συμβόλαιο που έψαχνε και ο ΠΑΟΚ κλείνει με αυτόν και τον Τιάγκο Τάντας, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, τις θέσεις των κεντρικών χαφ.

Αν προκύψουν ανακατατάξεις στους μέσους του Δικεφάλου αυτές θα προκύψουν μόνο από τυχόν παραχώρηση κάποιου από αυτούς, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να είναι αυτός που είναι περισσότερο πιθανόν να φέρει μια πρόταση που θα αξίζει να συζητηθεί.

Για την ώρα κλείνουν τα χαφ του ΠΑΟΚ με τον Σβαμπ να ενσωματώνεται στην προετοιμασία μετά την ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Αυστριακός μέσος αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη από το καλοκαίρι του 2020, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Ραπίντ Βιέννης, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ 99 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 14 γκολ και 15 ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ