ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κλείνει τα ανοιχτά μέτωπα μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Ο Κάργας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Κάργας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θέλει να κλείσει όλα τα ανοιχτά ζητήματα. Υπογράφει ο Σβαμπ, φτάνουν στη Θεσσαλονίκη Κοτάρσκι - Ντάντας και τελειώνει το θέμα του Κάργα.

Ο ΠΑΟΚ προχωράει την υλοποίηση του σχεδιασμού του για την επόμενη σεζόν. Ο Δικέφαλος μέχρι το τέλος της εβδομάδας θέλει να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπά του. Η αρχή θα γίνει από την Πέμπτη (23/6) με τον Στέφαν Σβαμπ.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Αυστριακό μέσο, ο οποίος θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται και ο Τιάγκο Ντάντας, που θα αποτελέσει την επόμενη προσθήκη του Δικεφάλου.

Ο 21χρονος box-to-box μέσος πρόκειται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία με την Μπενφίκα.

Φτάνει ο Κοτάρσκι, κλείνει το θέμα του Κάργα

Την Παρασκευή (24/6) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ δαπανάει 1,7 εκατομμύρια προκειμένου να τον κάνει δικό του από την Γκόριτσα, με τον 22χρονο τερματοφύλακα να υπογράφει για 4+1 χρόνια. Με την άφιξή του στην Ελλάδα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του.

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα έχει κλείσει και το θέμα του Γιάννη Κάργα. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε το ΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου και αναμένεται να υπογράψει στον Δικέφαλο, ο οποίος ενισχύει το κέντρο της άμυνας και βάζει περισσότερους Έλληνες στο ρόστερ του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ