ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Προσθέτει ταχύτητα στην επίθεσή του με τον Μπράντον Τόμας

2HTHE78 Malaga, Spain. 28th Feb, 2022. Brandon Thomas of Malaga CF seen during the LaLiga Smartbank 2021/2022 match between Malaga CF and FC Cartagena at La Rosaleda Stadium in Malaga(Final score; Malaga CF 1:1 FC Cartagena) Credit: SOPA Images Limited/Alamy Live News
2HTHE78 Malaga, Spain. 28th Feb, 2022. Brandon Thomas of Malaga CF seen during the LaLiga Smartbank 2021/2022 match between Malaga CF and FC Cartagena at La Rosaleda Stadium in Malaga(Final score; Malaga CF 1:1 FC Cartagena) Credit: SOPA Images Limited/Alamy Live News CREDIT: SOPA IMAGES/ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Ο Ισπανός επιθετικός, Μπράντον Τόμας, με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Νέλσον Ολιβέιρα, δίνει άλλη ταυτότητα στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ φέρνει στην Ελλάδα ως αντικαταστάτη του Αντόνιο Τσόλακ τον Μπράντον Τόμας Λάμας, ευρέως πιο γνωστό ως Μπράντον. Αποκτά ένα συμπατριώτη του Ζοάν Σάστρε με καταγωγή από την Μαγιόρκα αλλά με διαφορετική διαδρομή από τον Ισπανό ακραίο αμυντικό.

Έχει παίξει σε επτά διαφορετικές ομάδες

Η βασική τους διαφορά είναι ότι ο Μπράντον έχει στα 27 χρόνια προλάβει να αγωνιστεί σε 7 διαφορετικές ομάδες ανάμεσα τους και η γαλλική Ρεν. Οι συμμετοχές του σε πρώτη κατηγορία είναι οι 11 που έκανε στη Γαλλία και άλλες 9 στην Ισπανία με την Οσασούνα

Η μέχρι τώρα καριέρα του περιορίστηκε κυρίως στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, όπου αγωνίστηκε και πέρυσι, έχοντας 9 γκολ σε 40 παιχνίδια με τη Μάλαγα από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Η Ρεν έβγαλε από τα ταμεία της 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μαγιόρκα το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο με ένα μόλις γκολ και 19 συμμετοχές η πορεία του στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν ήταν αυτή και που ο ίδιος περίμενε. Έτσι επέστρεψε στην Ισπανία για την Οσασούνα για να ακολουθήσουν στη συνέχεια Χιρόνα, Λεγανιές και Μάλαγα.

Μπορεί να παίξει εντός και εκτός περιοχής, ικανός στο ένας εναντίον ενός

Με ύψος 1.73μ μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά της επίθεσης και φυσικά ως δεύτερος επιθετικός. Μπορεί να παίξει εντός και εκτός περιοχής βασιζόμενος στην ταχύτητα του αλλά και στην ικανότητα του στο ένας εναντίον ενός.

Στο πρώτο άκουσμα της η είδηση για την απόκτηση του Ισπανού δεν προκάλεσε και μεγάλο ενθουσιασμό. Κάτι που σε μεγάλο βαθμό μοιάζει και λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ ασχολούνταν με περιπτώσεις όπως αυτή του Κεϊτά Μπαλντέ

Το θέμα όμως δεν είναι να κάνει γκελ στον κόσμο η μεταγραφή του, αλλά η επαφή του με την αντίπαλη εστία και τα γκολ που μπορεί να προσφέρει. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτό έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Εμπεριέχει ρίσκο η επιλογή του

Ως επιλογή αυτή του 27χρονου επιθετικού εμπεριέχει ρίσκο. Όχι γιατί δεν μπορεί να σταθεί ως αντικαταστάτης του Τσόλακ των 4 γκολ και των 2 ασίστ με την φανέλα του Δικεφάλου, αλλά γιατί σίγουρα ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πολλά περισσότερα από τους επιθετικούς του.

Ίσως και για αυτό ο Ζοζέ Μπότο που ήταν και αυτός που ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του, του πρόσφερε όχι κλειστό διετές, αλλά συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Όπως και να έχει, ο Ισπανός δίνει άλλα χαρακτηριστικά και άλλη ταυτότητα στην γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ