ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αρκετές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό, εκτός και ο Ράφα Σοάρες

Ο Ράφα Σοάρες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας | 21 Ιουλίου 2022
Ο Ράφα Σοάρες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας | 21 Ιουλίου 2022 INTIME

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (20/8) με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα με τον Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Τσιγγάρα, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδη, τους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς αλλά και τον ανέτοιμο Ράφα Σοάρες. Αντίθετα επανήλθε στην αποστολή ο Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρεμιέρα στη φετινή Super League και την αναμέτρηση του Σαββάτου (20/8, 21:45) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες. Ο Ρουμάνος δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσιγγάρα, Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ, που έκαναν ατομικό, αλλά και στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Α. Ζίβκοβιτς.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ράφα Σοάρες καθώς κρίθηκε ανέτοιμος αφού μετράει ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια του μετά τον τραυματισμό του.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ακολούθησε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, δίτερμα και έξτρα πρόγραμμα με στατικές φάσεις.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον, Ολιβέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ