ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές για το βήμα πρόκρισης στη Λαμία

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές για το βήμα πρόκρισης στη Λαμία
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει στη Λαμία το πρώτο βήμα για έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο ΠΑΟΚ δίνει τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (9/2, 18:30, Cosmote SPORT 2HD, Match Center στο SPORT24) απέναντι στην Λαμία και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης από το σημερινό παιχνίδι στην Φθιώτιδα.

Η αποστολή του δεν είναι εύκολη αν κρίνει κανείς από τα προβλήματα απουσιών που έχουν προκύψει και πάλι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελ Καντουρί, Λύρατζη, Βιειρίνια, Μουργκ, Κουαλιάτα, Τάισον και Κουλιέρακη και έχει να διαχειριστεί και την κόπωση αρκετών από τους παίκτες του από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει αλλαγές, χωρίς να είναι σίγουρο μέχρι πού θα φτάσει το rotation.

Στην άμυνα την θέση του Κουλιεράκη θα την πάρει ο Νάσμπεργκ που θα παίξει στο πλευρό του Ίνγκασον. Αυτή δεν θα είναι η μοναδική διαφοροποίηση καθώς στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και μάλιστα ως βασικός ο Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός θα πάρει φανέλα βασικού, ώστε να ξεκουραστεί ο Ζόαν Σάστρε.

Στον άξονα ο προπονητής του ΠΑΟΚ σκέφτεται να ξεκουράσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο και να ξεκινήσει με δίδυμο κεντρικών χαφ του Στέφαν Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας, παρά το γεγονός ότι την τελευταία φορά που έλειψε ο Βραζιλιάνος η ομάδα του δέχθηκε δυο γκολ στον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Αλλαγές θα υπάρχουν και στη μεσοεπιθετική γραμμή. Πρώτα από όλα είναι πιθανό στην γραμμή κρούσης να ξεκινήσει ο Μπράντον Τόμας αντί του Νέλσον Ολιβέιρα αλλά και να "σπάσει" η τριάδα των Νάρεϊ, Κωνσταντέλια και Ζίβκοβιτς στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Θέση στην αρχική ενδεκάδα διεκδικούν Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Φιλίπε Σοάρες και από ότι φαίνεται θα ξεκινήσουν αντί των Γιάννη Κωνσταντέλια και Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Μια πιθανή ενδεκάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει τον Κοτάρσκι στην εστία, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες στην άμυνα, Σβαμπ και Ντάντας στη μεσαία γραμμή και Νάρεϊ, Φιλίπε Σοάρες και Μπίσεσβαρ πίσω από τον Μπράντον Τόμας.

Ακόμη με εκτεταμένο, όπως όλα δείχνουν, rotation ο ΠΑΟΚ θέλει σήμερα στη Λαμία να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Και θα προσπαθήσει να κερδίσει ώστε να δώσει διαδικαστικό χαρακτήρα στον δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει στα τέλη του μήνα στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ