ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Κουλιεράκης

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης INTIME SPORTS

Ο νεαρός στόπερ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης μπήκε στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που ετοιμάζονται να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο του.

Ο ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου χτίζεται στην Ολλανδία. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να ενσωματώσει στους "παλιούς" τους παίκτες που έμειναν από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του φετινού καλοκαιριού, την ώρα που οι νεαροί που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Δικεφάλου δίνουν τον δικό τους αγώνα για να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ.

Αυτοί που φαίνεται να ξεχωρίζουν για την ώρα τουλάχιστον είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που επέστρεψε από το δανεισμό του στην Έουπεν αλλά και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Β'.

Ο τελευταίος αγωνίστηκε μάλιστα σε όλο το φιλικό με την Χρόνινχεν καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε να τον "τσεκάρει" περισσότερο χρόνο. Ο Ρουμάνος έδειξε με την επιλογή του αυτή ότι υπολογίζει στον 18χρονο στόπερ ενόψει και των ευρωπαϊκών παιχνιδιών καθώς ο Νέσμπεργκ, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει θα αργήσει, όπως όλα δείχνουν, να έρθει στην Ελλάδα. Έτσι στα παιχνίδια με τη Λέφσκι η τετράδα των στόπερ θα είναι Ίνγκασον, Κάργας, Μιχάι και Κουλιεράκης.

Αναπροσαρμογή συμβολαίου

Ο Κρητικός αμυντικός πέρυσι είχε 22 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ B' και δείχνει ότι έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης. Στην Τούμπα έχουν μεγάλες προσδοκίες για το νεαρό στόπερ, ανάλογες με αυτές που είχαν και για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, που παραμένει στα πιτς μετά τον τραυματισμό του. Αριστεροπόδαρος και αυτός και με καλά χτυπήματα στην μπάλα και οι συγκρίσεις μοιάζουν αναπόφευκτες.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου φρόντισαν πρόσφατα να του ανανεώσουν το συμβόλαιο μέχρι το 2025 και σκέφτονται μάλιστα να του προτείνουν αναπροσαρμογή των οικονομικών του όρων, βλέποντας πως ο νεαρός, που έφυγε σε ηλικία μόλις 14 χρόνων από τα Χανιά για να παίξει ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτόν.

Άλλωστε και ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις που έκανε μετά τα φιλικό του Σαββάτου τονίζοντας πως στόχος του όπως και των υπόλοιπων νεαρών του ΠΑΟΚ Β που συμμετέχουν στην προετοιμασία είναι να πείσουν τον Λουτσέσκου να τους εμπιστευτεί μια θέση στην πρώτη ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ