ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η μεταγραφή του φορ που δεν έγινε και οι "αντοχές" του Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα
Ο Νέλσον Ολιβέιρα INTIME SPORTS

Η ατελέσφορη προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί με ένα ακόμη επιθετικό δυσκολεύει την διαχείριση του Ολιβέιρα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του χωρίς όπως να τα καταφέρει. Εξ αρχής οι άνθρωποι του Δικεφάλου παραδέχονταν ότι η περίπτωση του Φεντερίκο Μπονατσόλι ήταν δύσκολη κυρίως λόγω των ενδοιασμών του 25χρονου επιθετικού στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από την στιγμή που ο Ιταλός φορ αποφάσισε να παραμείνει στην πατρίδα του η απόκτηση ενός επιθετικού δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο για τον ΠΑΟΚ που πάντως ψάχτηκε και στην Πορτογαλία αλλά και στην Κεντρική Ευρώπη για έναν φορ.

Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα καθυστέρησαν να ξεκινήσουν την αναζήτηση τους για έναν επιθετικό και έτσι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πλέον τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι δύσκολα για τον Λουτσέσκου κυρίως στο πως θα καταφέρει να διαχειριστεί τον Νέλσον Ολιβέιρα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στα τελευταία 3 παιχνίδια τα δυο εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό αλλά και το δευτεριάτικο με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα ο Ολιβέιρα έχει παίξει σχεδόν ισάριθμα 90λεπτα(στα δυο ματς στη Λεωφόρο έγινε αλλαγή στο 88΄) και λογικά θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς στους αγώνες που ακολουθούν.

Ακόμη και μετά την επιστροφή του Μπράντον Τόμας στη διάθεση του Λουτσέσκου ο 31χρονος θα είναι αυτός που θα σηκώσει το βάρος των περιορισμένων επιλογών στην επίθεση του ΠΑΟΚ.

Οι εναλλακτικές του Λουτσέσκου είναι αυτή την στιγμή ο 17χρονος Στέφανος Τζίμας, που προπονείται πλέον με την πρώτη ομάδα και ο Βασίλης Γκορντεζιάνι του ΠΑΟΚ Β'.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ