ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Παίζει τα ρέστα του με τον Μπονατσόλι

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Παίζει τα ρέστα του με τον Μπονατσόλι

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τα έχουν βρει με τη Σαλερνιτάνα αλλά ο Φεντερίκο Μπονατσόλι, που αποτελεί το μοναδικό στόχο τους, είναι επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα

Η περίπτωση του Φεντερίκο Μπονατσόλι είναι αυτή που προσπαθούν να κλείσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι μια εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια. Και αυτό παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με την Σαλερνιτάνα για το δανεισμό του 25χρονου φορ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το θέμα είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ενδοιασμούς για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτές οι αμφιβολίες του είναι που αποτελούν το μοναδικό αλλά πολύ σημαντικό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Στον ΠΑΟΚ θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για τον Ιταλό φορ, που αποτελεί αυτή τη στιγμή τον παίκτη που θέλουν να φέρουν στην Τούμπα. Η φιλοσοφία τους είναι ότι αν είναι να κάνουν κίνηση αυτή θα πρέπει να αφορά σε έναν καλό ποδοσφαιριστή και δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε μεταγραφή αν δεν είναι σίγουροι για την χρησιμότητα της.

Ο Μπονατσόλι είναι ένας ποδοσφαιριστής που θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και προσπαθούν να τον πείσουν να έρθει στη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνοντας το κόστος μιας τέτοιας μετακίνησης που μέχρι το καλοκαίρι θα κοστίσει ένα εκατομμύριο ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ