ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η αλήθεια για Βαρέλα και οι "ματιές" του σε Τουρκιά και Πορτογαλία

Ο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη για τη Super League Interwetten.
Ο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Η προοπτική της Ρουμανίας φαίνεται να μην ικανοποιεί τον 34χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα, που συνεχίζει ωστόσο την αναζήτηση της ομάδας που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Φερνάντο Βαρέλα θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ είτε τώρα, είτε το επόμενο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του έμπειρου κεντρικού αμυντικού δεν πρόκειται να ανανεωθεί, καθώς ο παίκτης βρίσκεται σε δυσμένεια κυρίως λόγω των χειρισμών που έγιναν στην υπόθεση με την μετακίνηση του γιου του Γκουστάβο στην Μπενφίκα (και όχι λόγω της επιλογής που έγινε).

Ταυτόχρονα ο Βαρέλα έχει υποχωρήσει στην ιεραρχία των στόπερ και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουτσέσκου μετά την ήττα από τον Ιωνικό στη Νεάπολη, που ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έκανε στην φετινή σεζόν.

Οι προσπάθεια να βρει ομάδα στη Ρουμανία, με τις ευλογίες του Δικεφάλου, δεν απέδωσε. Η προοπτική της οικονομικά εύρωστης Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα δεν προχώρησε καθώς ο ίδιος ήταν επιφυλακτικός. Από την άλλη πλευρά η Στεάουα Βουκουρεστίου, από την οποία τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή για τον Βαρέλα, ωστόσο δύσκολα θα μπορούσε να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο.

Μιλώντας μάλιστα σε ρουμανικά ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του εκεί, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Στη συνέχεια μάλιστα ο στόπερ από το Κάπο Βέρντε με ανάρτηση του στο Instagram τόνισε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Δεδομένα ο Βαρέλα αναζητά ομάδα

Τι ακριβώς ισχύει; Είναι δεδομένο ότι ο Βαρέλα αναζητά ομάδα για να συνεχίσει- όπως όλα δείχνουν και να κλείσει- την καριέρα του. Το θέμα είναι ότι δύσκολα μπορεί να βρει συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό που έχει στον ΠΑΟΚ. Συνεχίζει ωστόσο να ψάχνει με τους ανθρώπους του να τον προτείνουν σε ομάδες από την Τουρκία αλλά και την Πορτογαλία. Η προοπτική της Ιβηρικής μπορεί να τον εξυπηρετεί μάλιστα καλύτερα από την στιγμή που ο γιος του μετακομίζει στη Λισαβόνα.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα ο 34χρονος φαίνεται να προσπαθεί να ρίξει γέφυρες προς τους ανθρώπους του Δικεφάλου, προκειμένου να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τη διοίκηση που έχουν διαταραχθεί. Κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί και ως διάθεση από την δική του πλευρά να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ή τουλάχιστον να αποχωρήσει με καλύτερες συνθήκες από την Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ