ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βρέθηκε ένα βήμα πριν την Κραϊόβα ο Βαρέλα, ανοιχτό για Στεάουα

Ο Φερνάντο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό
Ο Φερνάντο Βαρέλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα ο ΠΑΟΚ άναψε το πράσινο φως για την αποχώρηση του Βαρέλα από την Τούμπα αλλά η μεταγραφή του χάλασε την τελευταία στιγμή παρόλα αυτά στο παιχνίδι της απόκτησης του έχει μπει και η Στεάουα.

O ισχυρός άνδρας της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα Μιχάι Ροτάρου σε δηλώσεις του αποκάλυψε ότι η ομάδα του βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα από τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποκτήσει τον έμπειρο αμυντικό:

"Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε τον Φερνάντο Βαρέλα του ΠΑΟΚ αλλά δεν τα καταφέραμε. Δουλεύαμε την περίπτωση του για 2 εβδομάδες περίπου αλλά οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν σήμερα. Ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει καθώς βρίσκεται σε διάσταση με τον ποδοσφαιριστή αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κλείσουμε τη μεταγραφή του. Δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι" είπε ο Ροτάρου.

Η προοπτική της επιστροφής του Βαρέλα στη Ρουμάνια δεν καρποφόρησε, παρά το γεγονός ότι στην Κραιόβα εργάζεται ο Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Στεάουα.

Το γεγονός πάντως ότι, σύμφωνα με τους Ρουμάνους, ο ΠΑΟΚ είχε ανάψει το πράσινο φως για την αποχώρηση του από την Τούμπα δείχνει ότι δεν θα είχε πρόβλημα να λυθεί το συμβόλαιο του Βαρέλα 6 μήνες πριν την λήξη του και δεν αποκλείεται να πάει σε άλλη ομάδα από τη Ρουμανία και συγκεκριμένα τη Στεάουα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ