ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Αλ Ιτιχάντ ανακοινώνει τον Πρίγιοβιτς

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μόνο η ανακοίνωση της απόκτησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Αλ Ιτιχάντ απομένει για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Πιθανότατα αύριο η επισημοποίηση της συμφωνίας από την αραβική ομάδα.

Στην τελική ευθεία μπάινει η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ στην Αλ Ιτιχάντ. Αραβικά μέσα αναφέρουν ότι οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στις τελευταίες συζητήσεις και ότι ο Πρίγιοβιτς αναμένεται στην Τζέντα το Σάββατο ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις.

Αναφέρεται, μάλιστα, ότι ο Πρίγιοβιτς θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 99, όπως και στη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο ΠΑΟΚ πλέον - μετά και την αναμενόμενη για σήμερα καταβολή της πρώτης δόσης των 2,5 από τα συνολικά 10 εκατ. ευρώ της ρήτρας - ασχολείται μόνο με το θέμα της διαδοχής του πρώτου σκόρερ του.

Για το τυπικό του πράγματος θα πρέπει πριν πέσουν οι υπογραφές των συμβολαίων να καταβληθεί στον ΠΑΟΚ η πρώτη δόση της ρήτρας των 10 εκατομμυρίων, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα, σύμφωνα με όσα έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τα υπόλοιπα 7,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε τρεις ισόποσες δόσεις μέχρι και το Μάιο. Από την συνέπεια που θα δείξουν οι Σαουδάραβες θα κριθεί αν ανακοινωθεί εντός της ημέρας ή αύριο και τυπικά η μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ