ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις στον Γιαννούλη λόγω ενοχλήσεων στο ματς με την Αϊντχόφεν

Ο Δημήτρης Γιαννούλης απέναντι στον Μάριο Γκέτσε στο ματς του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν για το Europa League
Ο Δημήτρης Γιαννούλης απέναντι στον Μάριο Γκέτσε στο ματς του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί αν το "τσίμπημα" που ένιωσε στον αγώνα με την Αϊντχόφεν μπορεί να του δημιουργήσει πρόβλημα.

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να πάρουν κανένα ρίσκο στην περίπτωση του νεαρού αριστερού μπακ του Δικέφαλου που στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τους Ολλανδούς ένιωσε ένα τσίμπημα στο πόδι και έμεινε για αρκετά λεπτά στο χόρτο.

Ο Γιαννούλης συνέχισε πάντως κανονικά, μέχρι ο Πάμπλο Γκαρσία να φροντίσει να τον προφυλάξει βάζοντας στην θέση του τον Λύρατζη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς η κατάσταση του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα προκύψουν το αργότερο μέχρι το πρωί του Σαββάτου (7/11) και ο Πάμπλο Γκαρσία θα γνωρίζει αν μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι στον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ