ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για τον ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (29/04, 19:00) έχοντας τις γνωστές απουσίες και τον Πάμπλο Γκαρσία να μην ανακοινώνει αποστολή.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (29/04, 19:00, COSMOTE SPORT 3HD) ολοκληρώθηκε με μια τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Γκαρσία δεν έχει νέα προβλήματα να αντιμετωπίσει εκτός από αυτά που ήταν δεδομένα τις προηγούμενες ημέρες. Τις πολύ σημαντικές απουσίες των Ελ Καντουρί και Κρέσπο και αυτές των Καγκάβα, Μιχάι και Περέιρα. Όπως έχει καθιερώσει στα τελευταία παιχνίδια ο προπονητής του Δικεφάλου δεν ανακοίνωσε αποστολή υπολογίζοντας σε όλους όσους είναι διαθέσιμοι.

"Ήρθε η ώρα για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν. Ένας ακόμα τελικός μέχρι τον επόμενο. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με πρόγραμμα ενεργοποίησης με δρομικές, rondo και ασκήσεις ταχύτητας αντίδρασης, στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο έδειξε κάποια θέματα τακτικής και στο φινάλε είχαμε παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε απουσίες για τον επαναληπτικό ημιτελικό. Πέρα από τον Ενέα Μιχάι που συνεχίζει το πρόγραμμα σταδιακής επανένταξής του στην ομάδα, εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο , Ελ Καντουρί , Καγκάβα και Περέιρα .Οι τρεις πρώτοι έκαναν θεραπεία, με τον Ιάπωνα να κάνει και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Περέιρα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο" αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ