ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έτοιμάζεται για πρόκριση με επιστροφές και λίγα ερωτηματικά

Ο Κούρτιτς πανηγυρίζει γκολ του στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ EUROKINISSI

Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης (24/2) του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μίντιλαντ, έχουν ήδη αποκαλυφθεί και θα οριστικοποιηθούν στην τελευταία προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει με μια πρωινή προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία την Τετάρτη (23/2) την προετοιμασία του για τον…τελικό της Πέμπτης (24/2, 22:00 COSMOTESPORT 2 HD, LIVE στο SPORT24) με τη Μίντιλαντ στην Τούμπα που θα έχει 14.000 κόσμο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις τελευταίες δοκιμές.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στη Δανία ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει δυο επιστροφές καθώς έχουν τεθεί στη διάθεση του ο Γιασμίν Κούρτιτς και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που εξέτισε την ποινή των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την ΟΥΕΦΑ για την αποβολή του στον αγώνα με την Κοπεγχάγη.

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για την καθοριστική αναμέτρηση με τους Δανούς αποκαλύφθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τις επιλογές που έκανε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης” και από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ρόστερ του.

Στην πραγματικότητα αυτό που θα καθορίσει το αρχικό σχήμα του Δικεφάλου απέναντι στους Δανούς είναι οι επιλογές που θα γίνουν σε τρεις από τις θέσεις της ενδεκάδας, στις οποίες φαίνεται να υπάρχουν ερωτηματικά.

Στο κέντρο της άμυνας αναζητείτε ο παρτενέρ του Ίνγκι Ίνγκασον με τους Άνχελ Κρέσπο και Γιάννη Μιχαηλίδη να ερίζουν για την μια θέση στα στόπερ. Ο Ισπανός έχει σαφές προβάδισμα αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο Λουτσέσκου δεν τον είχε καν στην αποστολή της ομάδας του για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη και προτίμησε να τον ξεκουράσει.

Κάτι παρόμοιο ισχύει και για τη μια θέση των μεσοεπιθετικών πίσω από τον Τσούμπα Άκπομ. Με τους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο να θεωρούνται εκτός απροόπτου “σίγουροι” Αλεξάντρου Μίτριτσα και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ διεκδικούν μια φανέλα βασικού. Πιθανότατα και εδώ να μην υφίσταται δίλλημα καθώς ο Ρουμάνος, όπως ο Κρέσπο, ξεκουράστηκε την Κυριακή και ο Μπίσεσβαρ έπαιξε σε όλο τον αγώνα με τον Άρη.

Εκεί που φαίνεται να υπάρχει ζήτημα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου με τον Σίντκλεϊ να έχει προβάδισμα έναντι του Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε βασικός στο “Κλ. Βικελίδης” και έπαιξε 75′ με τον Βραζιλιάνο να τον αντικαθιστά στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα με τον Άρη. Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι στην Δανία ο Σίντκλεϊ δεν ήταν στα καλύτερα του και έχει και αυτός ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, το οποίο στο τέλος έκρινε και το παιχνίδι.

Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να είναι δεδομένες με Πασχαλάκη στην εστία, Λύρατζη δεξιά και Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας. Οι Κούρτιτς και Τσιγγάρας θα είναι στα χαφ με τον Αουγκούστο μπροστά τους. Ο Ζίβκοβιτς δεξιά και ο Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ