ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Δεύτερη φορά ο ίδιος Γολγοθάς για τον Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βιεϊρίνια είχε υποστεί ρήξη χιαστoύ και πριν από μερικά χρόνια με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, με τον Πορτογάλο να τραυματίζεται τότε στο αριστερό γόνατο και να επιστρέφει πιο δυνατός.

Τα νέα για τον τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια όπως ήταν λογικό προκάλεσαν σοκ στους ανθρώπους τους ΠΑΟΚ αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ρήξη χιαστού αλλά και μηνίσκου ήταν η διάγνωση των εξετάσεων που έκανε και όπως είναι φυσικό ο Πορτογάλος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Βιεϊρίνια κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τους τραυματισμού του ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και η εικόνα του με το βλέμμα κενό στον πάγκο του Δικέφαλου είναι χαρακτηριστική.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος έχει να ανέβει Γολγοθά για να ξεπεράσει μια ρήξη χιαστού. Ο Βιεϊρίνια αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα το 2013 όταν ήταν ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ .

Στη δεύτερη σεζόν του στη γερμανική ομάδα ο Πορτογάλος είχε τραυματιστεί στο χιαστό σε έναν αγώνα κυπέλλου με την Άαλεν και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσεις για 199 ημέρες.

Ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2013 στο αριστερό του γόνατο -ενώ τώρα ο τραυματισμός του είναι στο δεξί- και επέστρεψε στις 10 Απριλίου 2014 έχοντας χάσει 50 αγώνες της ομάδας του.

Τότε ο Πορτογάλος εμπιστεύτηκε την αποθεραπεία του στο διάσημο ορθοπεδικό Ζοζέ Κάρλος Νορόνια, το γιατρό του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες χειρούργησε τον Μαουρίσιο.

Για την ώρα ο αρχηγός του Δικέφαλου δεν έχει αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό του και βρίσκεται σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της ομάδας του για να πάρουν από κοινού τη σχετική απόφαση.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Το σίγουρο είναι ότι ο Βιεϊρίνια έχει την πλήρη συμπαράσταση όλου του ΠΑΟΚ και είναι χαρακτηριστικό το μήνυμα που του έστειλε μέσω Instagram ο Γιώργος Σαββίδης. "Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό", έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

ΠΑΟΚ: Δεύτερη φορά ο ίδιος Γολγοθάς για τον Βιεϊρίνια

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Σοκ με Βιεϊρίνια, ρήξη χιαστού και μηνίσκου
ΠΑΟΚ: Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του Βιεϊρίνια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ