ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Τα λόγια που έγραψε η σύζυγος του Βιεϊρίνια, Βάσω Βεργίδου, μετά από τον τραυματισμό του αρχηγού του ΠΑΟΚ συγκλονίζουν και αποκαλύπτουν την υπόσχεση που είχε δώσει ο Πορτογάλος.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατέκτησε το πρωτάθλημα, μαθηματικά, στην Λάρισα. Θα το κάνει κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα απέναντι στον Λεβαδειακό στην Τούμπα, ωστόσο όλα αυτά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα από τη στιγμή που ο αρχηγός και κορυφαίος παίκτης της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια χτύπησε και υπάρχουν φόβοι ότι η ζημιά στο γόνατό του είναι σοβαρή.

Με αφορμή την ατυχία του Πορτογάλου καπιτάνο, η σύζυγός του Βάσω Βεργίδου ανάρτησε ένα συγκλονιστικό κείμενο στα social media που μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τη δέσμευση του Βιεϊρίνια όταν αποφάσισε να επιστρέψει από την Γερμανία στους "ασπρόμαυρους".

Διαβάστε αναλυτικά αυτά που "ανέβασε" το έτερον ήμισυ του Βιεϊρίνια: " 25/8/2018 ξεκίνησε αυτό το μεγάλο ταξίδι προς την κορυφή και ήσουν εκεί πρωτοπόρος έτοιμος, σίγουρος, δυναμικός! Κάθε φορά που έφευγες από το σπίτι έλεγες 'το χουμε' και το είχες πάντα, σε κάθε ματς!

Και ήρθε το σήμερα, άλλη μια ατυχία που σίγουρα δεν αλλάζει τίποτα από την πορεία σου όλη την χρονιά! Όλος κόσμος είναι δίπλα σου ξέρει και αναγνωρίζει τη αξία σου, ο ΑΡΧΗΓΟΣ ήταν πάντα εκεί που έπρεπε. Αντρέ εσένα περιμένει ο τίτλος!!!! Σου αξίζει σου ανήκει!!! Γύρισες για αυτό, μας το είπες, και το έκανες... Σε αγαπώ!"

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

ΠΑΟΚ: Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του Βιεϊρίνια
Διαβάστε ακόμη
ΠΑΟΚ: Το "άδειο" βλέμμα του Βιεϊρίνια μετά το τέλος του ματς στη Λάρισα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ