ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς συμφώνησε για συμβόλαιο τριών χρόνων, απομένουν μόνο οι υπογραφές

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ
Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια. Γύρω από το εκατομμύριο οι ετήσιες απολαβές του Σέρβου μεσοεπιθετικού, εκτός των μπόνους.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς για τα επόμενα τρία χρόνια και έκλεισε θετικά μία "καυτή" υπόθεση που εκκρεμούσε. Βάσει της νέας σύμβασης που θα υπογραφεί εντός των προσεχών ημερών, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου θα αμείβεται με πάγιες απολαβές που, κατά πληροφορίες, θα κυμαίνονται στο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Στη συμφωνία φυσικά συμπεριλαμβάνονται πολλά μπόνους επίτευξης στόχων, που εκτοξεύουν τον μισθό του ποδοσφαιριστή.

Πλέον απομένουν μονάχα οι τυπικές διαδικασίες που θα δώσουν επίσημη μορφή στη συμφωνίας των δύο πλευρών. Είναι κάτι που πρόκειται να συμβεί εντός των προσεχών ημερών με τρόπο πανηγυρικό.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρίσκονταν σε διαρκείας συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και τελικά κατάφεραν να βρουν τη φόρμουλα ανανέωσης.

Το ισχύον συμβόλαιο του Ζίβκοβιτς έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και η κουβέντα είχε τεθεί σε προτεραιότητα.

Ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε 60 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, με απολογισμό 17 γκολ και 10 ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ