ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αδιέξοδο με Σάκχοφ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ σταματά να ασχολείται με την περίπτωση του Ουκρανού μέσου, Εβγέν Σάκχοφ, καθώς ο παίκτης παραμένει αρνητικός στην πρόταση που του κατέθεσε ο Δικέφαλος.

Το κεφάλαιο Εβγέν Σάκχοφ φαίνεται να κλείνει πλέον οριστικά για τον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος μέσος δεν δείχνει διάθεση να αποδεχθεί την πρόταση που του κατέθεσαν οι άνθρωποι του Δικέφαλου και αυτοί από την πλευρά του θεωρούν ότι το να του προσφέρουν περίπου 50% αύξηση των αποδοχών του ήταν ότι καλύτερο μπορούσαν να κάνουν.

Έτσι τα πράγματα έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο με τον ποδοσφαιριστή να εξετάζει άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του ή να περιμένει κάποιες καλύτερες και τον ΠΑΟΚ να στρέφει το ενδιαφέρον του πλέον σε άλλους μέσους για να πλαισιώσει αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Πλέον είναι δεδομένο ότι εκτός του Ισμαέλ Σίλβα ο Δικέφαλος θα αναζητήσει έναν ακόμη μέσο, ακόμη και αν ο Χοσέ Κάνιας απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο. Και αυτό διότι εκτός του Βραζιλιάνου που τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο ρόστερ υπάρχουν οι Μίσιτς, Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο με το Σουηδό να επιστρέφει από το σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα και το Βραζιλιάνο να είναι άγνωστο πότε θα ξεπεράσει το δικό του σοβαρό τραυματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: "Παιχνίδι" με Χάσκιτς
ΠΑΟΚ: Και Σίλβα και άλλος χαφ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ