ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Και Σίλβα και άλλος χαφ

ΠΑΟΚ: Και Σίλβα και άλλος χαφ

Ο ΠΑΟΚ ενεργοποιεί τη συμφωνία του με τον Βραζιλιάνο μέσο Ισμαέλ Σίλβα, αλλά αναζητεί έναν ακόμη κεντρικό χαφ για να ικανοποιήσει τα "ποιοτικά θέλω" του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε από την περασμένη εβδομάδα σε συμφωνία με τον Ισμαέλ Σίλβα και την ομάδα του, Αχμάτ Γκρόζνι. Κι από την στιγμή που έφερε στο... πιάτο του τον Βραζιλιάνο μέσο, το έβαλε στη "συντήρηση" για να ψάξει τις προοπτικές του και τις πιθανότητες που είχε, για να βρει κάποιον ακόμη πιο ποιοτικό παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ωστόσο, για την ώρα τουλάχιστον, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Στην Τούμπα είχαν θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμή, αφού εκεί εντοπίζονται τα πιο σημαντικά κενά στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ. Έτσι αφού διαπίστωσαν ότι οι υπόλοιπες υποθέσεις που είχαν στα υπ΄όψιν τους δεν μπορούν να προχωρήσουν άμεσα, αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους για τον 24χρονο, Ισμαέλ Σίλβα και ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Ο Σίλβα αποτελεί επιλογή του Γιώργου Σαββίδη και ο γιος του προέδρου του Δικέφαλου ήταν αυτός που έτρεξε την υπόθεσή του. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έχει πολύ καλή άποψη για τον Βραζιλιάνο – σε ένα σχόλιο του στοInstagramτον χαρακτηρίζει "παικταρά" - και εξ αρχής ήταν ένθερμος υποστηρικτής της άποψης να έρθει στην Τούμπα.

Η αλήθεια είναι πως από την άλλη πλευρά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, εμφανίστηκε αρχικά επιφυλακτικός για την περίπτωση του. Αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που οι εξελίξεις δεν δρομολογήθηκαν από την περασμένη εβδομάδα. Το θέμα του Σίλβα δεν εγκαταλείφθηκε, ωστόσο στην Τούμπα "ψάχτηκαν" λίγο περισσότερο μήπως και βρουν κάτι καλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση οι υπογραφές για τη πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Δικέφαλου, θα πέσουν τις επόμενες μια δυο ημέρες και ο παίκτης θα βρεθεί άμεσα για ιατρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη. Και δεν θα είναι ο μόνος…

Ο 24χρονος (σ.σ. γεννημένος την 1 Δεκεμβρίου 1994) Βραζιλιάνος ο οποίος θα αποκτηθεί με μεταγραφή ξεκίνησε την καριέρα του από την Κρατέους και εν συνεχεία από το 2013 έως το 2017 αγωνίστηκε στην σουηδική Καλμάρ, μετρώντας 106 παιχνίδια και 6 γκολ.

Από εκεί το καλοκαίρι του 2017 τον απέκτησε η Αχμέτ Γκρόζνι με τον Βραζιλιάνο μέσο αυτά τα δυο χρόνια να πραγματοποιεί 25 εμφανίσεις με τρία γκολ στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Εκεί μάλιστα ήταν και συμπαίκτης με τον Λέο Ζαμπά που εδώ και ένα χρόνο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΧΑΦ

Όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει έναν ακόμη κεντρικό μέσο για να ενισχύσει το ρόστερ του και να ικανοποιηθούν τα "ποιοτικά θέλω" του Λουτσέσκου. Η απόφαση φαίνεται να έχει ληφθεί και ως ένα σημείο εξαρτάται κι από το γεγονός ότι ο Εβγέν Σάκχοφ συνεχίζει να ψάχνει άλλες προτάσεις και ο Χοσέ Κάνιας καθυστερεί να απαντήσει στην προσφορά που του κατέθεσε ο Δικέφαλος.

Έτσι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να εξετάζουν περιπτώσεις κεντρικών μέσων, για να κάνουν ακόμη μια κίνηση πιθανότατα πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Μην ξεχνάμε πως τότε θα τεσταριστεί και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο (προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό και μεγάλη αποχή) Πόντους Βέρνμπλουμ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ