ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-3

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 1-3
Πανθρακικός - Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος από τον Πανθρακικό, καθώς επικράτησε στην Κομοτηνή με 3-1 και παρέμεινε στην κατηγορία

Ο Λεβαδειακός ήθελε ένα βαθμό στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό για να σωθεί και μαθηματικά, αλλά οι παίκτες του Μόμτσιλο Βούκοτιτς απέδειξαν ότι τα καταφέρνουν και στα δύσκολα, αφού μπόρεσαν να πάρουν μία εύκολη νίκη με 3-1.
Στο 2' ο Ναπολεόνι άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό, για να ισοφαρίσει ο Μπαχαρίδης στο 37΄για τον Πανθρακικό. Το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2-1 με το καταπληκτικό τέρμα του Ντιμπαλά στο 43'. Ο Ναπολεόνι ολοκλήρωσε το θρίαμβο στο 63', γράφοντας το τελικό 3-1 με ψύχραιμο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ρούνιε, Αργυρίου, Μπαχαρίδης, Αργυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Στόικος, Ολίσε, Ματάις, Γήττας, Μπεβακουά (75' Ντιαλό), Δανίδης (55' Πέντσας).

Λεβαδειακός (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Μασάδο, Καψής, Κόλτζος, Λεονάρντο (90' Παρασκευαΐδης), Ανδράλας, Κιάσσος (66' Γκεοργκίεφ), Ζησόπουλος, Ναπολεόνι (88' Κατσικογιάννης), Ντιμπαλά.

Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής
Διαιτητής:Ν.Ντάτης (Χίου)
Βοηθοί: Μ.Καρσιώτης (Κορίνθου), Χ.Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Γκολ: 37' Μπαχαρίδης / 2΄, 63' Ναπολεόνι, 43' Ντιμπαλά
Κίτρινες: 32' Κωντσαντινίδης / 26΄ Μασάδο
Κόκκινες: 87' Μασάδο (2η κίτρινη)
Με μια ματιά
Στο δεύτερο λεπτό του αγώνα, ο Λεβαδειακός έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Πανθρακικού, καθώς ευτύχισε να προηγηθεί με τον Ναπολεόνι.

Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων τσίμπησε με ωραίο τρόπο την μπάλα, μπήκε στην μεγάλη περιοχή και χωρίς χρονοτριβή, έκανε το πλασέ και νίκησε τον Ρούνιε για να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, αλλά στο 10' ο Ντιμπαλά απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, αλλά το αδύναμο πλασέ που επιχείρησε μέσα από την μεγάλη περιοχή, κατέληξε στην αγκαλιά του Ρούνιε.

Η πρώτη καλή προσπάθεια για τον Πανθρακικό ήρθε στο 16ο λεπτό, με ένα γυριστό σουτ του Στόικου, όμως ο Μπλάζιτς δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

Στο ΔΑΚ Κομοτηνής, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων έβλεπαν την ομάδα τους να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο, αφού η αμυντική γραμμή ήταν ευάλωτη.

Μάλιστα, στο 29΄ ο Ναπολεόνι παραλίγο να χρηστεί σκόρερ για δεύτερη φορά, όμως το πλασέ που επιχείρησε στο ύψος της μικρής περιοχής, δεν ήταν καλό και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Λεβαδειακός μπορεί να ήταν καλύτερος μέχρι εκείνο το σημείο, όμως ο Μπαχαρίδης ήταν εκείνος που έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο αρχηγός της ομάδας, ύστερα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά βρέθηκε στην καρδιά της μεγάλης περιοχής, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να... αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Μπλάζιτς, ο οποίος είχε μείνει... άγαλμα.

Από την άλλη, ο Πατρίκ Ντιμπαλά είχε διαφορετική άποψη. Ο ταλαντούχος επιθετικός, έδωσε το προβάδισμα στο Λεβαδειακό με ένα τέρμα σπάνιας ομορφιάς. Ο 27χρονος Βέλγος πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή με πλάτη προς το τέρμα, γύρισε, και σχεδόν εν στάσει πραγματοποίησε το δυνατό σουτ, το οποίο κατέληξε στο δεξί "Γ" της εστίας του Ρούνιε με τον Κροάτη τερματοφύλακα να είναι αδύνατον να αντιδράσει.

β' μέρος

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά από πλευράς γηπεδούχων, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν όπως θα ήθελαν, καθώς ο Λεβαδειακός αμυνόταν καλά, ενώ ήταν και απειλητικός στις αντεπιθέσεις.

Όμως, στο 63' ο Ναπολεόνι κλείδωσε τη νίκη-παραμονή για τον Λεβαδειακό, όταν ο Κιάσσος από τα δεξιά πραγματοποίησε μακρινή μπαλιά, εκείνος έκανε άψογο κοντρόλ και στη συνέχεια έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε κάτω από πόδια του Ρούνιε και έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και τρία για την ομάδα του.

Η ομάδα της Θράκης στη συνέχεια επιχείρησε με άναρχο τρόπο να μειώσει με μακρινά σουτ, όπως του Πέντσα στο 70΄ και του Στόικου στο 73' , τα οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο εξαιρετικός Μπλάζιτς.

Μάλιστα, ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και τέταρτο τέρμα, αλλά η κούρσα του Λεονάρντο από τα πλάγια δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς ο Βραζιλιάνος που βρισκόταν τετ α τετ με τον Ρούνιε, άργησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να τον κόψει με τάκλιν ο Κωνσταντινίδης.

Στο υπόλοιπο του αγώνα δεν υπήρξε καμία αξιόλογη φάση, παρά μόνο η... άνευ ουσίας αποβολή του Μασάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνέντευξη Τύπου
Μόμτσιλο Βούκοτιτς: " Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, τόσο για την νίκη, όσο και για την παραμονή. Είχαμε την ευκαιρία και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να σφραγίσουμε την παραμονή, αλλά τη χάσαμε. Είχαμε καλή πορεία σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. Δύναμή μας ήταν η έδρα μας. Εκτός έδρας μας έλειψε η συγκέντρωση. Παρουσιάσαμε σταθερότητα τόσο στον πρώτο, όσο και στον δεύτερο γύρο, καθώς μαζέψαμε από 16 βαθμούς. Μετά το Πάσχα θα ξεκαθαρίσει αν μείνω στην ομάδα".

Εμίλιο Φερέρα: " Δεν πήραμε αυτό που περιμέναμε από το σημερινό παιχνίδι. Το σημείο στο οποίο δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ, ήταν καθοριστικό. Στην επανάληψη και μετά το 1-3, χάσαμε άλλες τρεις ευκαιρίες για να μπούμε ξανά στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, αλλά είχα τη δυνατότητα να δω σε τι κατάσταση βρίσκονται ορισμένα παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ρούνιε, στον οποίο είχα μιλήσει πριν καιρό και του είχα πει πως θα πάρει ευκαιρίες, όταν εξασφαλίσουμε την παραμονή".
Όλα τα λεφτά...
Εκπληκτικός ο Ναπολέονι για τον Λεβαδειακό που πέτυχε δύο όμορφα τέρματα, όπως και ο Μπλάζιτς που σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο... φύλακας-άγγελος της ομάδας του.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τους παίκτες του Πανθρακικού, οι οποίοι απλά φόρεσαν τις φανέλες τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν από υποχρέωση.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Λεβαδειακός
Μόμτσιλο Βούκοτιτς: Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Μασάδο, Καψής, Κόλτζος, Λεονάρντο, Ανδράλας, Κιάσσος, Ζησόπουλος, Ναπολεόνι, Ντιμπαλά.
Η 11άδα των γηπεδούχων Πανθρακικός
Εμίλιο Φερέρα: Ρούνιε, Αργυρίου, Μπαχαρίδης, Αργυρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Στόικος, Ολίσε, Ματάις, Γήττας, Μπεβακούα, Δανίδης.
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής
Διαιτητής: Νικήτας Ντάτης (Χίου)
Βοηθοί: Μ.Καρσιώτης (Κορίνθου), Χ.Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

1' Έναρξη αγώνα
Στη σέντρα οι γηπεδούχοι.
2' Γκολ Λεβαδειακός Ναπολεόνι
Ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού τσίμπησε όμορφα την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ρούνιε.
10' Σχόλιο
Μετά το γρήγορο τέρμα του Λεβαδειακού έχουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου.
14' Ευκαιρία Λεβαδειακός Ντιμπαλά
Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων με ωραία προσπάθεια μπήκε στην μεγάλη περιοχή, όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να πέσει ο Ρούνιε και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
16' Σουτ Πανθρακικός Στόικος
Ο Στόικος έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Μπλάζιτς δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.
17' Κόρνερ Λεβαδειακός
20' Σχόλιο
Ωραίες προσπάθειες από τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού, οι οποίοι δημιοργούν πολλά προβλήματα στους αμυντικούς της ομάδας της Κομοτηνής. Κακή ανάπτυξη από τον Πανθρακικό.
21' Οφσάιντ Πανθρακικός Δανίδης
26' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μασάδο
Για μαρκάρισμα στον Ματάις
27' Οφσάιντ Λεβαδειακός Λεονάρντο
28' Κόρνερ Λεβαδειακός
29' Ευκαιρία Λεβαδειακός Ναπολεόνι
Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Ναπολεόνι, ο οποίος έκανε από το ύψος της μικρής περιοχής το πλασέ, όμως αστόχησε και έστειλε την μπάλα άουτ.
32' Κίτρινη κάρτα Πανθρακικός Κωνσταντινίδης
Μαρκάρισμα με τα δύο πόδια στον Λεονάρντο.
33' Οφσάιντ Λεβαδειακός Ναπολεόνι
34' Οφσάιντ Πανθρακικός Δανίδης
35' Σχόλιο
Πολύ σοβαρός ο Λεβαδειακός στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός ακόμα δεν έχει βρει το ρυθμό του, ο οποίος επηρεάζεται και από τις πολλές διακοπές για οφσάιντ και φάουλ.
37' Γκολ Πανθρακικός Μπαχαρίδης
Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Μπαχαρίδης βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, έκανε την όμορφη κεφαλιά, στέλντοντας την μπάλα χαμηλά σε σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Μπλάζιτς.
39' Κόρνερ Λεβαδειακός
39' Οφσάιντ Λεβαδειακός Ντιμπαλά
41' Οφσάιντ Πανθρακικός Δανίδης
8 συνολικά στον αγώνα και από τις δύο ομάδες
41' Σουτ Πανθρακικός Μπεβακουά
Ωραίο πλασέ του Μπεβακουά έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μπλάζιτς πηδάει εντυπωσιακά και αποκρούει.
43' Γκολ Λεβαδειακός Ντιμπαλά
Ο Ντιμπαλά βρίσκεται με την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, γυρίζει, σουτάρει δυνατά και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Ρούνιε να αποκρούσει.
45' Έναρξη καθυστερήσεων
+1 λεπτό.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Στη σέντρα οι παίκτες του Λεβαδειακού.
47' Σουτ Πανθρακικός Αργυρίου
Σουτ από πολύ μακρία χωρίς τύχη.
48' Οφσάιντ Λεβαδειακός Κιάσσος
50' Σουτ Λεβαδειακός Ντιμπαλά
Ο Βέλγος έκανε την κούρσα, όμως ο Μπλάζιτς μπλόκαρε.
53' Κόρνερ Πανθρακικός
55' Σχόλιο
Ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, ο Πανθρακικός πιέζει για την ισοφάριση, αλλά ο Λεβαδειακός είναι επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.
55' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Πέντσας παίρνει τη θέση του Δανίδη.
56' Σουτ Λεβαδειακός Μουλόπουλος
Δυνατό αλλά άστοχο σουτ του αμυντικού των φιλοξενούμενων.
59' Κόρνερ Πανθρακικός
63' Γκολ Λεβαδειακός Ναπολεόνι
Ο Κιάσσος βγάζει ωραία μπαλιά, ο Ναπολεόνι κάνει το κοντρόλ μέσ στην μεγάλη περιοχή, κάνει κατευθείαν το σουτ και πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό τέρμα και τρίτο για την ομάδα του, για το 3-1
66' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Γκεοργκίεφ στη θέση του Κιάσσου.
68' Κόρνερ Λεβαδειακός
70' Σουτ Πανθρακικός Πέντσας
Ωραίο πλασέ από τον Πέντσα έξω από την μεγάλη περιοχή, όμως ο Μπλάζιτς αποκρούει εντυπωσιακά.
72' Σουτ Πανθρακικός Ματάις
Δυνατό σουτ, όμως πολύ άστοχο.
73' Σουτ Πανθρακικός Στόικος
Ωραίο σουτ από τον Στόικο, ο Μπλάζιτς διατηρεί τη διαφορά των δύο τερμάτων για τον Λεβαδειακό.
75' Αλλαγή παίκτη Πανθρακικός
Ο Ντιαλό στη θέση του Μπεβάκουα
77' Σουτ Πανθρακικός Ολίσε
Σουτ από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
84' Ευκαιρία Λεβαδειακός Λεονάρντο
Επέλαση του Βραζιλιάνου από τα αριστερά, μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως πριν προλάβει να κάνει το σουτ, ο Κωνσταντινίδης με ένα άψογο τάκλιν δίνει την ευκαιρία στον Ρούνιε να μπλοκάρει την μπάλα.
87' Κόκκινη κάρτα Λεβαδειακός Μασάδο
Αποβλήθηκε ο Μασάδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα από πίσω στον Ντιαλό.
88' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Κατσικογιάννης στη θέση του πρωταγωνιστή του αγώνα Ναπολεόνι.
90' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός
Ο Παρασκευαΐδης στη θέση του Λεονάρντο.
90' Έναρξη καθυστερήσεων
+3 λεπτά.
93' Λήξη αγώνα









































TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ