ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πανό για Βγενόπουλο-Πατέρα

Πανό για Βγενόπουλο-Πατέρα

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού κάλεσαν τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νικόλα Πατέρα να πάρουν μέρος στην Α.Μ.Κ. Ενώ υπήρξαν αρκετά συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Με ένα πανό που σήκωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πριν την έναρξη του αγώνα απαίτησαν από τους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα να επαναδραστηροποιηθούν στην πράσινη ΠΑΕ τονίζοντας ότι η μεγάλη ώρα είναι τώρα.

Με αφορμή την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 22/4 και την ενδεχόμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου τους κάλεσαν να βάλουν χρήματα στην Α.Μ.Κ. Βοηθώντας το Τριφύλλι να βγει από την κρίση.

Χαρακτηριστικά το πανό που κρατούσαν στα χέρια τους αρχικά και εν συνεχεία το κατέβασαν μπροστά από το πέταλο ανέφερε: “Ανδρέα Βγενόπουλε και Νικόλα Πατέρα η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα Α.Μ.Κ. 22/4/2013”.
Την ίδια ώρα στην διάρκεια του αγώνα οι φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οργανωμένοι κυρίως φώναξαν συνθήματα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη τόσο στα πρώτα λεπτά όσο και μετά το γκολ του Σο αλλά και στο δεύτερο μέρος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ