ΑΕΚ

Πανιώνιος-ΑΕΚ 2-2

Πανιώνιος-ΑΕΚ 2-2
φερναντεζ πανιωνιος πανηγυρικο

Η ΑΕΚ έχασε στη Ν.Σμύρνη τις τελευταίες ελπίδες για τη 2η θέση, μετά το 2-2 με τον Πανιώνιο (vds)!

Και αυτό γιατί λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Μανώλης Σκούφαλης, με τον εξαιρετικό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μέσο του Πανιωνίου να "επιβραβεύεται" για τη συνολική απόδοσή του στο 90ο λεπτό, όταν με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και μετά από σύγχυση στην "κιτρινόμαυρη" περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μορέτο "γράφοντας" το τελικό 2-2. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανιώνιος ήταν καταφανώς ανώτερος στο πρώτο 20λεπτο, όπου είχε τρεις κλασικές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή, και είδε την υπεροχή του να καρποφορεί με το γκολ του Φερνάντες μετά από την υπέροχη ατομική ενέργεια του Σκούφαλη.

Η ΑΕΚ αντεπιτέθηκε στη συνέχεια, και εμφανίζοντας εξαιρετική εκτελεστική δεινότητα, κατάφερε να κάνει το 2-1, με τον Ριβάλντο να ισοφαρίζει από το σημείο του πέναλτι, και τον Λυμπερόπουλο να βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, μετά από υποδειγματική κεφαλιά-ασίστ του Μπλάνκο.

Μετά από ένα άκρως συναρπαστικό πρώτο 60λεπτο, όπου σημειώθηκαν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά, με τις αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές να παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το γεγονός.

Την ώρα όμως που φαινόταν πως η ΑΕΚ θα κρατούσε το πολύτιμο για αυτήν 2-1, που θα της επέτρεπε να ελπίζει πως με νίκη επί του Παναθηναϊκού (με διαφορά τριών τερμάτων) θα έπαιρνε αυτή τη 2η θέση, ήρθε το γκολ του Σκούφαλη στο 90' για να δώσει τη "χαριστική βολή" στην Ένωση και να την αφήσει στην 3η θέση και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανιώνιος (Λίνεν): Κρέσιτς, Κουτσόπουλος, Χετεμάι (84' Καπετάνος), Ντιαβαρά, Μαϊστόροβιτς, Σκούφαλης, Φερνάντεζ, Μάκος, Βάγκνερ (73' Σιαλμάς), Γουνδουλάκης (64' Μανιάτης), Τζιμπούρ

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Μορέτο, Μπούρμπος, Πλιάτσικας, Άλβες, Ασκάρατε, Ριβάλντο (64' Μαντούκα), Κονέ, Καφές, Ράμος, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (79' Λαγός)

Κίτρινες κάρτες: Κρέσιτς, Βάγκνερ, Χετεμάι, Μαϊστόροβιτς (Πανιώνιος), Μπούρμπος, Καφές, Πλιάτσικας (90' Παυλής), Κονέ, Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ)

Κόκκινες κάρτες: Μαϊστόροβιτς (Πανιώνιος), Καφές (ΑΕΚ)

Διαιτητής: Πολατιάν

Βοηθοί: Βλάχος, Μπιτσίδης

Με μια ματιά
Mπορεί η ΑΕΚ να ήταν η ομάδα που "καιγόταν" για τη νίκη στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την κατάκτηση της 2ης θέσης (με δεδομένο πως είχε προηγηθεί η νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 επί του Άρη στη "Λεωφόρο"), ωστόσο ο Πανιώνιος ήταν αυτός που μπήκε περισσότερο ορεξάτος, ψάχνοντας ένα γκολ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο 20λεπτο η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν είχε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να παραβιάσει την εστία του Μορέτο, με τους "κιτρινόμαυρους" να παρουσιάζονται αρκετά ασύνδετοι, εμφανίζοντας σημάδια ανομοιογένειας εξαιτίας των αρκετών νέων προσώπων στην αρχική ενδεκάδα (Πλιάτσικας, Άλβες, Ασκάρατε, Κονέ).

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε μόλις στο 4', με τον Κουτσόπουλο να βγάζει σέντρα-ξυράφι από τα αριστερά, τον Τζιμπούρ να σηκώνεται από το ύψος της μικρής περιοχής για την κεφαλιά, αλλά τον Ασκάρατε να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Πανιώνιος επισκέφτηκε με νέες απειλητικές διαθέσεις τα κιτρινόμαυρα καρέ, όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντεζ από θέση πλάγια δεξιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ ο Μάκος είδε το εξαιρετικό σουτ που επιχείρησε στο 12' λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή να περνάει σύριζα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μορέτο.

Η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν έδειχνε να πατάει πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει με μεγάλη άνεση στην περιοχή του Μορέτο, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να παίρνει την... σκυτάλη από τους συμπαίκτες του και να δημιουργεί δύο εκπληκτικές φάσεις απέναντι στον Βραζιλιάνο γκολκίπερ της Ένωσης.

Στο 14', ο Γαλλοαλγερινός άσος έκανε μία υπέροχη σόλο ενέργεια περνώντας διαδοχικά τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχοντας μέτωπο προς την εστία, με αποτέλεσμα να βγει μόνος απέναντι στον Μορέτο, όμως το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Μάκος βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Τζιμπούρ στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης, εκείνος ξεχύθηκε μόνος προς την αντίπαλη περιοχή, όμως στην προσπάθεια του να ντριμπλάρει και τον Μορέτο άνοιξε πολύ τη μπάλα, με αποτέλεσμα το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση (απέναντι στη σχεδόν ανυπεράσπιστη εστία) να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Η αγωνιστική υπεροχή των "κυανέρυθρων" επιβραβεύτηκε στο 20ο λεπτό: ο Σκούφαλης ταλαιπώρησε από τα δεξιά τον προσωπικό του φρουρό, Ζεράλδο Άλβες, κατάφερε να βγάλει με αυτοθυσία μία υποδειγματική σέντρα λίγο πριν η μπάλα βγει κόρνερ, με τον Ντάριο Φερνάντες να πιάνει ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μορέτο, ο οποίος έφερε μερική ευθύνη για το γκολ (δεν είχε καλή θέση κάτω από την εστία ενώ έκανε ετεροχρονισμένο άλμα στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα).

Το γκολ αυτό φαίνεται πως "αφύπνισε" τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άρχισαν σιγά σιγά να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και ευτύχησαν στην πρώτη οργανωμένη προσπάθειά τους να παραβιάσουν την εστία του Κρέσιτς.

Αυτό έγινε στο 25', με τον Μπλάνκο να εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας του Πανιωνίου και να "τσιμπάει" τη μπάλα μπροστά από τον νεαρό γκολκίπερ του Πανιωνίου, με τον τελευταίο να ανατρέπει τον Αργεντινό φορ και τον Πολατιάν να μην έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να δείξει (σωστά) την άσπρη βούλα.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο "σπεσιαλίστας" Ριβάλντο, με τον Βραζιλιάνο να στέλνει τη μπάλα στο κέντρο της εστίας του Πανιωνίου και να κάνει το 1-1, με τον Κρέσιτς να έχει πέσει στην αριστερή του γωνία.

Στο 31', ο Άλβες πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Ριβάλντο, με τον Κρέσιτς να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια, ενώ από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες έπαιξαν "ανοιχτά", με το διάστημα 37'-39' να είναι όλα τα... λεφτά, καθώς η κάθε ομάδα δημιούργησε από μία μεγάλη ευκαιρία.

Η διαφορά όμως ήταν στην τελική "εκτέλεση", με τον "Δικέφαλο" να είναι πιο αποτελεσματικός... Στο 37' ο εξαιρετικός σε όλο το πρώτο μέρος Σκούφαλης έβγαλε σέντρα από τα δεξιά μετά από προσποίηση που έκανε στον Άλβες, ο Τζιμπούρ "έστρωσε" με κεφαλιά στον Βάγκνερ, ο οποίος όμως από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, η ΑΕΚ "τιμώρησε" τους γηπεδούχους για την αναποτελεσματικότητα στην τελική τους προσπάθεια: ο Ράμος έβγαλε καλοζυγισμένη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπλάνκο έκανε ανενόχλητος την κεφαλιά-ασίστ προς τον Λυμπερόπουλο που ερχόταν ως "τρέιλερ", με τον Μεσσήνιο άσο να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Κρέσιτς με εξ επαφής κεφαλιά, για να κάνει το 2-1 υπέρ της ομάδας του.

Το "πλούσιο" από φάσεις -μπροστά και στις δύο εστίες- πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε, με τους "κυανέρυθρους" να έχουν δύο καλές στιγμές για να πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-2.

Στο 41' ο Τζιμπούρ βρήκε με ωραία κεφαλιά τον Σκούφαλη, ο οποίος όμως έστειλε τη μπάλα άουτ με νέα κεφαλιά, ενώ στο 45' οι γηπεδούχοι τα έβαλαν με την... ατυχία τους, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζιμπούρ μακριά από την περιοχή, η κεφαλιά του Χετεμάι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μορέτο, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο γρήγορο ρυθμό, όπως το πρώτο, με αποτέλεσμα στα πρώτα επτά λεπτά να καταγραφούν τρεις φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Την... αρχή έκανε στο 47' ο Μπλάνκο, με το φαλτσαριστό σουτ που έκανε έξω από την περιοχή να αναγκάζει τον Κρέσιστς να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 51' ο Μάκος έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση, όμως το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής κατέληξε στην αγκαλιά του Μορέτο, ενώ στο 52' λίγο έλειψε να γίνει το 2-2, με τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ της ΑΕΚ να μη συγκρατεί τη μπάλα μετά το σουτ του Βάγκνερ, αλλά τον Άλβες να κάνει σωτήριο τάκλιν μπροστά στον Τζιμπούρ πριν αυτός προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι "απάντησαν" με το φάουλ του Ριβάλντο στο 54', που πέρασε ξυστά από το δεξί δοκάρι του Κρέσιτς και το σουτ του Μπλάνκο μέσα από την περιοχή (μετά από κάθετη πάσα του Καφέ) να φεύγει ψηλά άουτ στο 55', ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να "κατεβάζουν στροφές", εμφανώς επηρεασμένες από το "εξαντλητικό" πρώτο 60λεπτο, αλλά και τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν κάθε τρεις ημέρες στα πλέι-οφ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την ευκαιρία του Μπλάνκο στο 55' μέχρι και το 90ο λεπτο σημειώθηκαν μόλις δύο αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η πρώτη στο 61', με τον Μορέτο να μπλοκάρει το σουτ του Φερνάντες και η δεύτερη στο 78', με την εκτέλεση φάουλ από τον Τζιμπούρ να μην αιφνιδιάζει και πάλι τον γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Εκεί όμως που το παιχνίδι έδειχνε να οδεύει προς τη λήξη του, με την ΑΕΚ να κρατάει το πολύτιμο για αυτήν 2-1 που της έδινε το δικαίωμα να ελπίζει στην κατάληψη της 2ης θέσης, ο Μανώλης Σκούφαλης άλλαξε τα δεδομένα, καθώς πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του στο 90'!

Μετά από σέντρα του Κουτσόπουλου από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Σκούφαλη, ο οποίος αιφνιδιάστηκε αρχικά, έπεσε στο έδαφος, αλλά στη συνέχεια σηκώθηκε και μετά από σύγχυση στα καρέ της Ένωσης, νίκησε τον Μορέτο με κοντινό πλασέ για να γράψει το 2-2.

Στις καθυστερήσεις, ο Τζιμπούρ έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ να καταλήγει σε κόρνερ, μετά από επέμβαση του Μορέτο, ενώ το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Μπούρμπου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν βρήκε στόχο, με την ΑΕΚ να μένει τελικά πέντε βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό στην ειδική βαθμολογία των πλέι-οφ και να τερματίζει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Συνέντευξη Τύπου
Έβαλντ Λίνεν: "Στο τέλος ήμασταν λίγο τυχεροί που ισοφαρίσαμε αλλά αν δεν αξίζαμε μόνο το βαθμό αλλά και τη νίκη. Είμαι βέβαια εξοργισμένος με αυτά τα γκολ που δεχθήκαμε μετά από ένα τόσο υπέροχο ημίχρονο. Ήταν δώρα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα ρισκάραμε όλα, βάλαμε περισσότερους επιθετικούς και παρότι ήμασταν λίγο τυχεροί αξίζαμε το γκολ".

Νίκος Κωστένογλου: "Είμαστε αποδεκατισμένοι από τις τιμωρίες και τους τραυματισμούς. Ακόμη κι ο Καφές χρειάστηκε να πάρει κόκκινη κάρτα έτσι ώστε να μην τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές. Θα κοιτάξουμε να μαζέψουμε όσους ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει και είναι διαθέσιμοι για το τελευταίο παιχνίδι αυτής της ταλαιπωρημένης διαδικασίας για εμάς και για να τελειώσει η χρονιά".

Κονέ: "Η ΑΕΚ άξιζε να πάρει πρωτάθλημα. Στην καρδιά μας είμαστε πρωταθλητές. Η ομάδα έπαιξε με ψυχή, στο τελευταίο λεπτό όμως ήρθε η ψυχρολουσία. Όσο να 'ναι τα πλέι οφ ήταν δύσκολα. Για μένα η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια στην καρδιά. Για τις εμφανίσεις μας φταίει η ψυχολογία. Για μένα ο κόσμος πρέπει να έρχεται στο γήπεδο να μας στηρίζει. Έχουμε απογοητεύσει. Στο τελευταίο παιχνίδι ο κόσμος ήρθε με τον Αστέρα, αυτό πρέπει να κάνει και με τον Παναθηναϊκό. Είναι άδικο για εμάς που τα πλέι οφ μας φέρνουν σε αυτή τη θέση."

Σκούφαλης: "Αξίζαμε κάτι παραπάνω. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Από δικά μας λάθη δεχτήκαμε δύο τέρματα. Στο δεύτερο πιέσαμε την ΑΕΚ, ψάξαμε το γκολ και το βρήκαμε στο 90'. Παίξαμε για την αξιοπρέπειά μας ο καθένας ξεχωριστά. Χάσαμε τις ευκαιρίες όμως προδοθήκαμε από τα λάθη στην άμυνα. Από τον καινούριο χρόνο θα τα δουλέψουμε και θα τα λύσουμε. Γι αυτό είναι τα λάθη."

Όλα τα λεφτά...
Το εκπληκτικό πρώτο μέρος, όπου οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης "χόρτασαν" ωραίο θέαμα, με τις πολλές φάσεις στις δύο εστίες, ειδικά από τους γηπεδούχους που είχαν τη "μερίδα του λέοντος" στις ευκαιρίες.

Τον εντυπωσιακό Μανώλη Σκούφαλη, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Πανιωνίου και ο δημιουργός του πρώτου, επισφραγίζοντας έτσι μία πολύ καλή εμφάνισή του με την "κυανέρυθρη" φανέλα".

Η κεφαλιά-ασίστ του Μπλάνκο στη φάση του δεύτερου τέρματος της ΑΕΚ.

Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα κενά στην άμυνα της ΑΕΚ, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε αρκετές φορές εκτεθειμένη απέναντι στους παίκτες του Πανιωνίου.

Την λανθασμένη αντίδραση του Μορέτο στο πρώτο γκολ του Πανιωνίου.

Το μέτριο θέαμα στο δεύτερο μέρος, που το "έσωσαν" οι συγκινήσεις που προσέφερε το ματς στα τελευταία λεπτά.

Τον εκνευρισμό του Λυμπερόπουλου στο τελευταίο λεπτό, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον Σκούφαλη και να δει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Πολατιάν.

Videos με τα γκολ της αναμέτρησης









To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: Ν. Σμύρνης
Διαιτητής: Πολατιάν
Βοηθοί: Βλάχος, Μπιτσίδης



Η 11άδα των φιλοξενούμενων ΑΕΚ
(Κωστένογλου): Μορέτο-Μπούρμπος, Πλιάτσικας, Άλβες, Ασκάρατε-Ριβάλντο, Κονέ, Καφές, Ράμος-Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο
Η 11άδα των γηπεδούχων Πανιώνιος
(Λίνεν): Κρέσιτς-Κουτσόπουλος, Χετεμάι, Ντιαβαρά, Μαϊστόροβιτς-Σκούφαλης, Φερνάντεζ, Μάκος, Βάγκνερ, Γουνδουλάκης-Τζιμπούρ
1' Έναρξη αγώνα
4' Ευκαιρία Πανιώνιος Τζιμπούρ
Ο Κουτσόπουλος σεντράρει από αριστερά, ο Τζιμπούρ σηκώνεται για την κεφαλιά, όμως ο Ασκάρατε προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ
7' Φάουλ Πανιώνιος Φερνάντεζ
Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φερνάντεζ, από θέση πλάγια δεξιά, η μπάλα περνά άουτ.
12' Σουτ Πανιώνιος Μάκος
Σουτ του Έλληνα μέσου, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα περνάει συρτά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μορέτο
14' Σουτ Πανιώνιος Τζιμπούρ
Ο Τζιμπούρ περναει διαδοχικά τρείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Μορέτο, όμως το σουτ που επιχειρεί με το αριστερό φεύγει άουτ.
16' Ευκαιρία Πανιώνιος Τζιμπούρ
Ο Μάκος βρίσκει με εξαιρετική κάθετη μπαλιά τον Ράφικ Τζιμπούρ στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης, ο Γαλλοαλγερινός και πάλι απέναντι στον Μορέτο, προσπαθεί να τον ξεπεράσει ανοίγοντας την μπάλα το σουτ που επιχειρεί από πλάγια θέση όμως καταλήγει άουτ.
20' Γκολ Πανιώνιος Φερνάντεζ
Ο Σκούφαλης από δεξιά ξεπερνάει το προσωπικό του μαρκάρισμα, σεντραρει για τον Φερνάντεζ, ο οποίος εκμεταλλεύεται την λανθασμένη έξοδο του Μορέτο και με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά γράφει το 1-0!
25' Πέναλτι ΑΕΚ
Λάθος στην άμυνα του Πανιωνίου, ο Μπλάνκο τσιμπάει την μπάλα μπροστά από τον Κρέσιτς με τον τελευταίο να ανατρέπει τον Αργεντίνο.
25' Γκολ ΑΕΚ Ριβάλντο
Ο Βραζιλιάνος με εκτέλεση στο κέντρο της εστίας νικά τον Κρέσιτς και ισοφαρίζει
26' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Κρέσιτς
31' Κεφαλιά ΑΕΚ Άλβες
Εκτέλεση κόρνερ του Ριβάλντο, ο Άλβες παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Κρέσιτς μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
37' Σουτ Πανιώνιος Βάγκνερ
Ο Σκούφαλης ταλαιπωρεί με ντρίμπλες τον Άλβες, ξεμαρκάρεται με μια εξαιρετική προσποίηση, σεντράρει για τον Τζιμπούρ εκείνος με κεφαλιά στρώνει στον Βάγκνερ με τον Βραζιλιάνο όμως να σουτάρει ψηλά άουτ.
39' Γκολ ΑΕΚ Λυμπερόπουλος
Ο Ράμος σεντράρει από δεξιά, ο Μπλάνκο πιάνει την πρώτη κεφαλιά και ο Λυμπερόπουλος εξ επαφής με δεύτερη κεφαλιά δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΚ.
41' Κεφαλιά Πανιώνιος Σκούφαλης
Ο Τζιμπούρ βρίσκει με καταπληκτική μπαλιά τον Σκούφαλη με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να σκοράρει από θέση βολής, καθώς η μπάλα έπειτα από την κεφαλιά του έφυγε ελάχιστα άουτ.
42' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Μπούρμπος
45' Δοκάρι Πανιώνιος Χετεμάι
Ο Τζιμπούρ εκτελεί ένα ακόμα φάουλ μακριά από την περιοχή, ο Χετεμάι ειναι αυτός που παίρνει την κεφαλιά όμως η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μορέτο.
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
47' Σουτ ΑΕΚ Μπλάνκο
Καλό σουτ του Μπλάνκο έξω από την μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου, ο Κρέσιτς διώχνει σε κόρνερ
51' Ευκαιρία Πανιώνιος Τζιμπούρ
Ο Βάγκνερ σουτάρει δυνατά, ο Μορέτο αποκρούει όμως δεν συγκρατεί την μπάλα, με τον Τζιμπούρ να προσπαθεί να την σπρώξει στην κενή εστία, τον Άλβες όμως να τον σταματά από πίσω.
52' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Βάγκνερ
59' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Καφές
61' Φάουλ Πανιώνιος Φερνάντεζ
Εκτέλεση φάουλ του Φερνάντεζ με δυνατό συρτό σουτ, όμως ο Μορέτο μπλοκάρει.
64' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Μαντούκα παίρνει τη θέση του Ριβάλντο
64' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Την θέση του Γουνδουλάκη παίρνει ο Μανιάτης
67' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Πλιάτσικας
73' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Σιαλμάς παίρνει τη θέση του Βάγκνερ
78' Φάουλ Πανιώνιος Τζίμπουρ
Εκτέλεση φάουλ του επιθετικού του Πανιωνίου, ο Μορέτο μπλοκάρει σταθερά την μπάλα
79' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Την θέση του Ίσμαελ Μπλάνκο παίρνει ο Παναγιώτης Λαγός
83' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Χετεμάι
84' Αλλαγή παίκτη Πανιώνιος
Ο Καπετάνος παίρνει τη θέση του Χετεμάι
84' Κίτρινη κάρτα Πανιώνιος Μαϊστόροβιτς
87' Κίτρινη κάρτα ΑΕΚ Κονέ
88' Κόκκινη κάρτα Πανιώνιος Μαϊστόροβιτς
90' Γκολ Πανιώνιος Σκούφαλης
Σέντρα του Κουτσόπουλου από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Σκούφαλη, ο οποίος αρχικά αιφνιδιάζεται όμως στη συνέχεια σηκώνεται και ισοφαρίζει
90' Κόκκινη κάρτα ΑΕΚ Καφές
90' Ευκαιρία Πανιώνιος Τζιμπούρ
Εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Τζιμπούρ, ο Μορέτο αποκρούει σε κόρνερ
90' Αλλαγή παίκτη ΑΕΚ
Ο Παυλής παίρνει τη θέση του Πλιάτσικα.
90' Λήξη αγώνα

































































































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ