ΑΡΗΣ

Παναθηναϊκός-Άρης 3-1

Παναθηναϊκός-Άρης 3-1
ΠΑΟ ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑ

Με πρωταγωνιστή τον Καραγκούνη, ο ΠΑΟ κέρδισε 3-1 τον Άρη και είναι σίγουρα πρώτος στα πλέι οφ(vids)

Ο ΠΑΟ μετά το 3-1 επί του Άρη και τη γκέλα της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη (2-2) εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στο πρωταθλημα και σφράγισε το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League. Οι "πράσινοι" στο συνηθισμένο σε απόδοση παιχνίδι των πλέι οφ κατάφεραν να πετύχουν μια σημαντική νίκη και μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα μαζί με χιλιάδες οπαδούς τους αποχαιρέτησαν την Λεωφόρο στα φετινά επίσημα ματς. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της επιτυχίας επί του Αρη ο Καραγκούνης που πέτυχε και πάλι 2 γκολ (το άλλο ο Ν' Ντόι) αλλά και ο κόσμος που έδειξε ότι αποτελεί πάντα ένα "ισχυρό" όπλο για τους "πράσινους".

Πλέον, το συγκρότημα του Πεσέιρο θα πάει στο ΟΑΚΑ χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον και θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ στο τελευταίο ντέρμπι της σεζόν έχοντας σαν κίνητρο το γόητρο.

Παρουσία των Γιάννη και Γιώργου Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλο, Πατέρα και αδελφών Γιαννακόπουλων από τα επίσημα η "πράσινη" ΠΑΕ γιόρτασε (την νύχτα μέρα έκαναν τα βεγγαλικά με την λήξη) το αντίο για την φετινή.... σεζόν (ανακοίνωση ότι δεν ήταν το οριστικό αντίο από την Λεωφόρο αφού θα διεξαχθούν και την νέα αγωνιστική περίοδο αγώνες αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις).
Οι συνθέσεις των ομάδων
Διαιτητής: Κάκος Α. (Κέρκυρας)
Βοηθοί διαιτητή: Γούκος Δ. (Ηπείρου), Τάτσης Δ. (Ηπείρου)
Κίτρινες: Ποστίγκα / Πρίττας, Κουλοχέρης
Κόκκινη: -

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Νίλσον, Γκούμας, Μόρις, Σιμάο, Μάτος, Καραγκούνης (69' Ποστίγκα), Δημούτσος (67' Νίνης), Ιβανσιτς, Μανούτσο (14' λ.τρ. Ν' Ντόι).

Αρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Κουλοχέρης, Ρονάλντο (67' Γκαρσία), Κόκε (67' Παπάζογλου), Σιστόν (85' Κάλβο), Σανσόν, Αουρέλιο, Ζεντίλ, Γιάχιτς, Πρίττας, Βαγγελή.
Με μια ματιά


Με το σύστημα που παρατάχθηκε και κόντρα στον Πανιώνιο την Τετάρτη εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο μόνο που είχε κάποιες αλλαγές προσώπων. Συγκεκριμένα, Μόρις, Νίλσον και Σπυρόπουλος πήραν θέση στην άμυνα μαζί με τον Γκούμα. Στην μεσαία γραμμή επέστρεψε ο Μάτος (μαζί με τον Σιμάο) ενώ στα άκρα ο Ιβανσιτς ξανάφόρεσε φανέλα βασικού αντί του Νίνη.

Στην αντίπερα όχθη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέταξε ένα σύστημα 4-3-2-1 με αρκετά νέα πρόσωπα την ενδεκάδα του αφού οι Νεμπεγλέρας, Κάλβο και Γκαρσία ήταν εκτός αρχικού σχήματος με τους Βαγγελή, Γιάχιτς και Βαγγελή να έχουν θέση βασικού.

Στο 5' ο Ιβανσιτς στο πρώτο σουτ του αγώνα έκανε τους πάντες να σηκωθούν από τις καρέκλες τους αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ, στην πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την αμυντική αδράνεια των πρώτων λεπτών για τους "πράσινους" κατάφεραν να "αγγίξουν" το γκολ στο 7', αλλά ο Σανσόν στο τετ α τετ που βρέθηκε με τον Γκαλίνοβιτς, νικήθηκε (καθυστέρησε να πλασάρει) από τον Κροάτη γκολκίπερ που για άλλη μια φορά διατήρησε το μηδέν σε ένα κρίσιμο σημείο.

Το παιχνίδι κυλούσε με τους "πράσινους" να έχουν την εδαφική υπεροχή αλλά να μην μπορούν στην αντίπαλη άμυνα παρά τις προσπάθειες του παθιασμένου Καραγκούνη. Ο Ζοσέ Πεσέιρο είδε μάλιστα ένα από τα επιθετικά του όπλα... να μένει εκτός μάχης νωρίς νωρίς, αφού στο 15' ο Μανούτσο τραυματίστηκε σε μια προσπάθεια και μια κόντρα από τον Κουλοχέρη. Η άτυχη στιγμή αυτή για τον Ανγκολέζο επιθετικό ανάγκασε τον Πορτογάλο τεχνικό να "ρίξει" άμεσα (16') τον Ν' Ντόι στο ματς.

Στο 17' ο Καραγκούνης έκανε μια ωραία ενέργεια σούταρε δυνατά και μετά από κόντρα στον Ρονάλντο ο Χαλκιάς με το ένα χέρι εντυπωσιακά απομάκρυνε με δυσκολία το σουτ του διεθνή μέσου, που πήγαινε στο "παραθυράκι" της εστίας του.

Οι φιλοξενούμενοι καλά στημένοι από τον προπονητή τους δεν έδιναν δικαίωμα στον αντίπαλο ενώ όταν έβρισκαν την ευκαιρία προσπαθούσαν να βγουν στην αντεπίθεση.

Από την άλλη οι παίκτες του Πεσέιρο βλέποντας ότι δεν μπορούσαν να μπουν εύκολα στην περιοχή σούταραν απ' έξω. Ετσι, και στο 27' ο Ιβανσιτς δοκιμάζοντας ένα δυνατό σουτ ανάγκασε τον Χαλκιά να απομακρύνει και πάλι δύσκολα σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, το γήπεδο ξεσηκώθηκε μετά από μια απόφαση του κ. Κάκου, ο οποίος δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών στην ανατροπή του Καραγκούνη από τον Κουλουχέρη, όπως φάνηκε και από τον τηλεοπτικό φακό.

Το πρώτο ημίχρονο που δεν πρόσφερε πολλές συγκινήσεις ολοκληρώθηκε με μια φάση και πάλι για τους γηπεδούχους όταν στο 41' ο Μάτος εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια ο Ν' Ντόι πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά η κεφαλιά του Σενεγαλέζου φορ πέρασε άουτ.

Οι "πράσινοι" με την έναρξη της επανάληψης διαμαρτυρήθηκαν στην πρώτη καλή στιγμή και πάλι για πέναλτι σε ανατροπή του Ν' Ντόι από τον Κουλοχέρη αλλά αυτή την φορά δεν είχαν δίκιο όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σιμάο έγινε αποδέκτης της σέντρα του Ιβανσιτς αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Η πίεση των "πράσινων" σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο απέδωσε "καρπούς" με τον συνήθη ύποπτο σκόρερ των πλέι οφ. Ο Ν' Ντόι άλλαξε την μπάλα με τον Καραγκούνη εκείνος δέχθηκε την ασίστ του Σενεγαλέζου και "φάτσα" με το τέρμα δεν δυσκολεύθηκε να ανοίξει το σκορ στο 56΄και να πάει στην εξέδρα να πανηγυρίσει το 1-0.

Με την ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι θέλησαν να τελειώσουν... το ματς. Ετσι στο 62' ο Ν' Ντόι εκμεταλλεύθηκε το λάθος κοντρόλ του Κουλοχέρη από την πάσα του Ρονάλντο, και απέναντι στον Χαλκιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά, πανηγυρίζοντας με την σειρά του στην Θύρα 13.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να τα έχουν χαμένα σε εκείνο το διάστημα και οι "πράσινοι" χωρίς οίκτο συνέχισαν το επιθετικό κρεσέντο και μετά από νέα αδράνεια της άμυνας στο 63', ο Καραγκούνης πέρασε και τον Χαλκιά και μέσα σε αποθέωση "έγραψε" το 3-0.

Το σκορ που θύμιζε κάτι από Πανιώνιο... έδωσε την δυνατότητα στον κ. Πεσέιρο να "ρίξει" στο ματς τους Νίνη (τραυματίστηκε ο Δημούτσος) και Ποστίγκα. Από την άλλη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλοντας να ενισχύσει το κόντρο του αλλά και την επίθεση έβαλε στο ματς τους Γκαρσία και Παπάζογλου.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην μείωσει του σκορ στο 73'΄όταν ο Αουρέλιου έκανε την σέντρα και ο Ζεντίλ με κεφαλιά νίκησε τον Γκαλίνοβιτς, ο οποίος "πιάστηκε" στα χέρια με τον Γιάχιτς που προσπάθησε να πάρει την μπάλα γρήγορα από τα δίχτυα.

Τα τελευταία 15 λεπτά του ματς οι δύο ομάδες είχαν συμβιβαστεί με το σκορ προσπάθησαν για κάτι καλύτερο αλλά εκτός από ένα φάουλ του Ιβανσιτς και ένα σουτ του Κάλβο δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο με το τελευταίο σφύριγμά από τον κ. Κάκο να βρίσκει τους "πράσινους" να κατακτούν μια μεγάλη νίκη.

Aξίζει να σημειωθεί πως μετά τη λήξη του ματς οι οργανωμένοι εν μέσω του πανηγυρικού κλίματος φώναξαν το σύνθημα: "ΠΑΟ, θρησκεία, Θύρα 13... η δεύτερη θέση δεν είναι επιτυχία"
Συνέντευξη Τύπου
Ζ. Πεσέιρο

“Νομίζω οτι είναι δίκαιη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε και λόγω της αλλαγής του Μανούτσο που παίζαμε για 12' με δέκα παίκτες. Στο β' ημίχρονο πιέσαμε καλύτερα τον Άρη και τον αναγκάσαμε να κάνει λάθη. Πήραμε τη νίκη που είναι σημαντική για τα play-off και επειδή ήταν το τελευταίο επίσημο σε αυτό το γήπεδο, όπου φέτος είχαμε 18 νίκες και 4 ισοπαλίες. Το σημαντικότερο αυτή την στιγμή είναι η πρώτη θέση στα play-off και την Τετάρτη θα κριθούν όλα.

Στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος βρεθήκαμε στην χειρότερη στιγμή μας, σε όλες τι ομάδες συμβαίνει αυτό, σε μας έτυχε εκείνη την στιγμή. Πάντως, είναι και άλλοι λόγοι που θα μπορούσα να αναλύσω μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Με τον Μανούτσο δεν ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός. Τον πάτησε ένας αντίπαλος, αλλά η το πρόβλημα που του δημιούργησε ήταν τέτοιο που μας ανάγκασε να κάνουμε αλλαγή.

Το παράξενο είναι που το γήπεδο ήταν άδειο όταν βρισκόμασταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μας άρεσε η ατμόσφαιρα που υπήρχε σήμερα στο γήπεδο και μας έλειψε. Δεν είναι μόνο η έλλειψη άγχους η αιτία που παίζουμε καλό ποδόσφαιρο στα play-off. Ακόμη και τώρα έχουμε άγχος γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε την πρώτη θέση. Όσο για την κανονική περίοδο, κάναμε όλοι λάθη και φθάσαμε σε αυτή την κατάσταση. Θα μπορούσα ν' αναλύσω τους λόγους μετά την λήξη της σεζόν”.

Ν. Μπάγεβιτς
“Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ποιότητα, όμως στο β' μέσα σε λίγα λεπτά δεχθήκαμε τρία γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Έχουμε έναν αγώνα ακόμα, αλλά ο τελικός είναι αυτός που μας ενδιαφέρει. Προσπαθούμε γι' αυτούς τους αγώνες να έχουμε κίνητρο, δεν είναι βέβαια το ίδιο με το πρωτάθλημα, όμως τα γκολ τα δεχθήκαμε απο δικά μας λάθη. Δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση είμαστε τώρα, σημασία έχει την μέρα του τελικού. Τα play-off δεν θεωρώ οτι χρειάζονται, πρέπει το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται στην κανονική του διάρκεια”.

Σε ερώτηση για το μέλλον του ο τεχνικός του Άρη απάντησε αρχικά: “Ευχαριστώ πολύ κύριε”, ενώ στην συνέχεια αποχωρώντας απο την συνέντευξη Τύπου είπε στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε: “Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα”.

Σ. Νίνης

“Έχουμε πολύ καλή εικόνα στα play-off και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο με την ΑΕΚ. Έχουμε πλεονέκτημα, αλλά πρέπει να παίξουμε καλά για να μην χάσουμε το ματς. Θα κυνηγήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και υπέροχος. Μακάρι να ήταν έτσι συνέχεια, δεν πειράζει όμως, του χρόνου τους θέλουμε δίπλα μας. Αισθάνομαι μια χαρά και όπως έχω πει όταν έχει παιχνίδια στα πόδια σου είσαι συνεχώς καλύτερος”.

Ε. Ποστίγκα

“Μας βγήκαν τα πράγματα πιο εύκολα για ένα ακόμη ματς. Κλείνουμε καλά την χρονιά. Θα είναι ένα διαφορετικό ντέρμπι με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο ματς, διαφορετικό απο το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση και πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον αλλά πρέπει να μιλήσει με την Πόρτο, θέλω να μείνω. Αυτός είναι ο κόσμος που ήξερα απο τους αγώνες μου με την Πόρτο στο Champions League”.

Ε. Δημούτσος

“Μπήκαμε απο την αρχή για να πάρουμε το ματς. Κάναμε άλλο ένα φανταστικό ημίχρονο, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Δείξαμε πιο πολύ αποφασισμένοι. Είναι κρίμα που ο κόσμος δεν ήρθε νωρίτερα, θέλουμε να παίξουμε στο Champions League”.

Κ. Χαλκιάς

“Κάναμε λάθη και ο Παναθηναϊκός το εκμεταλλεύθηκε. Παίξαμε ανοικτά και κάναμε ένα παιχνίδι που θέλαμε και πάντα μας ευχαριστεί. Ο τελικός είναι το ματς της χρονιάς για τον Άρη και θέλουμε να κλείσουμε με τίτλο την σεζόν”.

Τ. Ζεντίλ

“Στον πρώτο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι, αλλά στο β' κάναμε λάθη που τα εκμεταλλεύθηκε ο αντίπαλος. Έχουμε δυο παιχνίδια ακόμα και θέλουμε ισάριθμες νίκες. Αδρανήσαμε για 7' και αυτό μας στοίχισε”.

A. Βγενόπουλος

"Είναι μία ιστορική στιγμή και είμαι πολύ συγκινημένος. Δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο στην παρούσα φάση".

Θ. Γιαννακόπουλος
"Η πολυμετοχικότητα είναι ένα καινούργιο εγχείρημα. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι και του χρόνου θα παίζουμε στη Λεωφόρο. Επειδή ακούγονται πολλά για τον πρόεδρο, πρέπει να πω ότι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ πρέπει να έχει οκάδες βαρίδια για να ξετινάξει τις σφηκοφωλιές, να διαλύσει παράγκες και να τα βάλει με τον Κόκκαλη".

Π. Γιαννακόπουλος

"Αν τελικά γίνει (σσ. να φύγει η ομάδα από τη Λεωφόρο) είναι μία μεγάλη στιγμή. Καλωσορίζουμε τον κύριο Βγενόπουλο, οι καλοί Παναθηναϊκοί χωράνε παντού".

- Σε πηγαδάκι με ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος του Αρη, Λάμπρος Σκόρδας, ήταν ευδιάθετος και ευρηματικός στις απαντήσεις του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Αν ο Μπάγεβιτς θέλει να έρθει, θα έρθει, το θέμα είναι πως. Ο Μπάγεβιτς έχει συμβόλαιο με τον Άρη. Ρωτήστε και τον κ. Βαρδινογιάννη αν τον θέλει, ο Άρης δεν ανησυχεί για τίποτα".

- Με την λήξη του αγώνα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν έξω απο την Θύρα 13 και πανηγύριζαν για την ομάδα τους για περίπου μισή ώρα.
Όλα τα λεφτά...
Η εικόνα της εξέδρας με χιλιάδες φίλους του "τριφυλλιού" αλλά και οι παρουσίες των Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλου, Π. και Θ. Γιαννακόπουλων και αρκετών επισήμων στο παιχνίδι. Ακόμα το πάθος για άλλη μια φορά που πρόσφερε ο Καραγκούνης στο παιχνίδι αλλά και το εκ νέου κρίσιμο γκολ που πέτυχε. Επίσης τα δύο πανό που αναρτήθηκαν στην Θύρα 7. "Όλοι ενωμένοι για έναν Παναθηναϊκό δυνατό και αντάξιο των ονείρωνα μας με την Θύρα 13 στην θέση της" αλλά και "Οπου και αν στεγάζεσαι η τρέλα μας θα είμαστε πάντα τα παιδιά της Λεωφόρου".
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Τα λάθη του κ. Κάκου, την γρήγορη απώλεια του Μανούτσο από το ματς λόγω τραυματισμού αλλά και την μηδενική αναφορά στο match programme για την ενδεχόμενη αποχώρηση της ομάδας από το "Απόστολος Νικολαϊδης" σε επίσημο ματς (αφού ανακοινώθηκε στα μεγάφωνα ανακοίνωση πως η ομάδα δεν θα αποχωρήσει από το ιστορικό αυτό γήπεδο).

Videos με όλα τα γκολ της αναμέτρησης


Παναθηναϊκός-Άρης 3-1











To Live του αγώνα...
Στοιχεία Αγώνα
Γήπεδο: "Απ. Νικολαΐδης"
Διαιτητής: Κάκος
Βοηθοί: Γούκος, Τάτσης



Η 11άδα των γηπεδούχων Παναθηναϊκός
(Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Μάτος, Μόρις, Γκούμας, Καραγκούνης, Σιμάο, Ίβανσιτς, Νίλσον, Δημούτσος, Σπυρόπουλος, Μανούτσο
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Αρης
(Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Κουλουχέρης, Ρονάλντο, Κόκε, Σιστόν, Σανσόν, Μάρκο Αουρέλιο, Τιάγκο, Γιάχιτς, Πρίττας, Βανγκέλι
Ευκαιρία
1' Έναρξη αγώνα
Σέντρα για τους γηπεδούχους
2' Σχόλιο
Εντυπωσιακός παλμός στις εξέδρες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που μετά από αρκετό χρονικό διάστημα γέμισαν το "Απ. Νικολαΐδης"
4' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Ο Μάτος με παράλληλη συρτή πάσα βρήκε τον Ίβανσιτς στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον τελευταίο να επιχειρεί το σουτ χωρίς όμως να ανησυχήσει το Χαλκιά
7' Ευκαιρία Αρης : Σανσόν
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Σανσόν στο τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς δεν πλάσαρε σωστά σημαδεύοντας τον Κροάτη τερματοφύλακα
10' Σχόλιο
Εξαιρετικός ο ρυθμός του παιχνιδιού στα πρώτα δέκα λεπτά.
14' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τον Εντόι να παίρνει τη θέση του Μανούτσο
16' Σουτ Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Φαλτσαριστό σουτ από τον Καραγκούνη από την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής του Άρη, η μπάλα κατέληξε άουτ
17' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Ο Σιμάο με κάθετη πάσα βρήκε τον Καραγκούνη στο ύψος του ημικυκλίου της περιοχής με τον Έλληνα διεθνή να δοκιμάζει το σουτ, την μπάλα να κοντράρει στο Ρονάλντο αλλά το Χαλκιά να είναι σε ετοιμότητα και με διπλή προσπάθεια να τη "μαζεύει"
20' Σχόλιο
Κατοχή της μπάλας και για τον Παναθηναϊκό, με τον Άρη να περιορίζεται στο πρώτο εικοσάλεπτο σε αντεπιθέσεις
27' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Μετά από "κομπίνα" των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού η μπάλα έφτασε στον Ίβανσιτς που από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής του Άρη εξαπέλυσε "φωτοβολίδα" προς την εστία του Χαλκιά αναγκάζοντάς τον σε εντυπωσιακή επέμβαση
31' Σχόλιο
Λάθος υπόδειξη από τον Κάκο που δεν υπέδειξε την εσχάτη των ποινών στην ανατροπή του Καραγκούνη από τον Κουλουχέρη
40' Κίτρινη κάρτα Αρης : Πρίττας
41' Ευκαιρία Παναθηναϊκός : Εντόι
Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Μάτος που βρήκε τον Εντόι στη μικρή περιοχή με το Σενεγαλέζο να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χαλκιά που είχε πέσει από την αντίθετη πλευρά της εστίας του
45' Έναρξη καθυστερήσεων : 1 Λεπτό
45' Φάουλ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Καλή εκτέλεση από τον Αυστριακό, η μπάλα στην αγκαλιά του Χαλκιά
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
Η σέντρα για τους φιλοξενούμενους
47' Σουτ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ίβανσιτς να δοκιμάζει να νικήσει με το δεξί τον Χαλκιά αλλά το σουτ ήταν αδύναμο με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Άρη
49' Σουτ Αρης : Σιστόν
Αδύναμο πλασέ του Σιστόν μέσα από την περιοχή του Παναθηναϊκού, η μπάλα απομακρύνεται από τον Γκούμα
54' Κεφαλιά Παναθηναϊκός : Σιμάο
Σέντρα του Ίβανσιτς με το δεξί, ο Σιμάο πήρε την κεφαλιά σχεδόν στο ύψος του πέναλτι, αλλά την έστειλε μακρυά από το δεξί κάθετο δοκάρι του διεθνή τερματοφύλακα
56' Γκολ Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Εντόι που είδε την κίνηση του Καραγκούνη, με το μέσο του Παναθηναϊκού να μπαίνει κάθετα στην μεγάλη περιοχή του Άρη και στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των "κιτρινόμαυρων" να σημαδεύει το βάθος της εστίας τους, ανοίγοντας το σκορ για τους "πράσινους", πετυχαίνοντας μάλιστα το τρίτο του γκολ στα πλέι οφ
62' Γκολ Παναθηναϊκός : Εντόι
Λάθος της άμυνας του Άρη, με τον Εντόι να επωφελείται από το κακό κοντρόλ του Κουλουχέρη και να πλασάρει υποδειγματικά τον Χαλκιά δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στο "τριφύλλι"
63' Γκολ Παναθηναϊκός : Καραγκούνης
Ένα ακόμα λάθος στο κέντρο της άμυνας του Άρη με το Ρονάλντο Γιάρο να χάνει την μπάλα ο Καραγκούνης να τη μαζεύει, να μπαίνει στην περιοχή και αφού απέφυγε και τον Χαλκιά πλάσαρε στην ανυπεράσπιστη εστία και έκανε το 3-0
67' Αλλαγή παίκτη Αρης
Στη θέση του Κόκε ο Παπάζογλου
67' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Νάτσο Γκαρσία στη θέση του Ρονάλντο Γιάρο
68' Αλλαγή παίκτη
Ο Νίνης στη θέσου του Δημούτσου
71' Φάουλ Παναθηναϊκός : Ίβανσιτς
Ο Αντρέας Ίβανσιτς εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά
73' Γκολ Αρης : Τιάγκο Ζεντίλ
Γλυκιά σέντρα του Αουρέλιο από τα αριστερά, ο Τιάγκο Ζεντίλ μέσα στη μικρή περιοχή πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά και μείωσε σε 3-1
74' Αλλαγή παίκτη Παναθηναϊκός
Ο Πόστιγκα στη θέση του Καραγκούνη
80' Κόρνερ Παναθηναϊκός : Γκούμας
Καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Ίβανσιτς, ο Γκούμας πήρε την κεφαλιά που δεν ανησύχησε τον Χαλκιά
82' Κίτρινη κάρτα Αρης : Κουλουχέρης
84' Αλλαγή παίκτη Αρης
Ο Κάλβο στη θέση του Σιστόν
86' Σουτ Αρης : Κάλβο
Μακρινό σουτ από τον Κάλβο, η μπάλα στα χέρια του Γκαλίνοβιτς
88' Κίτρινη κάρτα Παναθηναϊκός : Πόστιγκα
90' Έναρξη καθυστερήσεων : 3 Λεπτά
93' Λήξη αγώνα































































































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ