Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανηγυρίζουν για την άνοδο στην Κοζάνη

Πανηγυρίζουν για την άνοδο στην Κοζάνη
New Image

Μετά από τρία χρόνια η Κοζάνη επιστρέφει στην Γ΄Εθνική. Η ευρεία με 5-1 νίκη επί του Άρη Λόφων χάρισε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Δ΄Εθνικής.

Ο χατ-τρικ του 28χρονου Νίκου Ζηνόβιου έπαιξε αποφασιστική σημασία στην εξέλιξη του αγώνα. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα" τόνισε για την επιτυχία της ομάδας του: " Έπρεπε να τελειώνουμε και μαθηματικά με την άνοδο. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και παρά το άγχος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήμασταν σίγουροι για την κατάληξη. Έχουμε έναν ακόμα στόχο να τελειώσουμε την σεζόν αήττητοι καθώς μένουν δύο ακόμα αγωνιστικές μέχρι την λήξη της σεζόν".

Τύρναβος

Ο Μιχάλης Ζιώγας θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον Τύρναβο. Η πολύ καλή πορεία της ομάδας ήταν ο λόγος που η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε αυτή την κίνηση, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Βισαλτιακός

Πολύ κοντά στην άνοδο στην Γ΄Εθνική βρίσκεται η ομάδα της Νιγρίτας μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Ηράκλεια: " Αγγίζουμε την άνοδο, καθώς με νίκη στο επόμενο παιχνίδι είμαστε πρωταθλητές. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, που ήταν παθιασμένοι και κέρδισαν το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, καθώς επίσης και στον κόσμο που χθες αποτέλεσε τον 12ο παίκτη μας", τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα" ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Θανασούδης.

Τρίκαλα

Στην κορυφή του 4ου ομίλου διατηρήθηκε ο ΑΟΤ μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Παλαιοκατούνας. Ο τεχνικός των Τρικάλων τόνισε για την επιτυχία της ομάδας του: " Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά για την εικόνα που δείξαμε αλλά και για τη νίκη. Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, κερδίσαμε δίκαια και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα".

Διαγόρας Βραχνέικων

Κρίσιμο για την φετινή σεζόν κρίνεται το παιχνίδι με το Καταστάρι για τον Διαγόρα. Με νίκη ο Διαγόρας διατηρείται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και το ευχάριστο είναι ότι το τεχνικός της ομάδας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Επιστρέφουν οι Καψής και Λιάπης.















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ