ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σκέψεις των πρασίνων για ολικό κλείσιμο της Λεωφόρου στα ματς με Άρη και Ολυμπιακό

Η έδρα του Παναθηναϊκού
Η έδρα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει σοβαρή σκέψη να κλείσει ολοκληρωτικά το γήπεδο της Λεωφόρου για τα ματς κόντρα σε Άρη και Ολυμπιακό, ώστε να μην υπάρξουν διαχωρισμοί.

Είναι -απολύτως φυσιολογικά- το Νο1 θέμα στην ατζέντα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού τα δύο τελευταία 24ωρα. Οι εξαγγελίες των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης της μετάλλαξης όμικρον του κορονοϊού που ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12) με μείωση της παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα μέχρι τον αριθμό των 1.000 ατόμων, είναι ένα πάρα πολύ λεπτό κι ευαίσθητο θέμα που απαιτεί τους ανάλογους χειρισμούς.

Ο Παναθηναϊκός είναι δε, η ομάδα που "επηρεάζεται" περισσότερο από κάθε άλλο κλαμπ της Super League Interwetten, μετά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, διότι στο διάστημα της εφαρμογής του περίφημου 10% ή των 1.000 ατόμων ανά γήπεδο -και συγκεκριμένα απ’ τις 3 Ιανουαρίου 2022 έως τις 16 Ιανουαρίου 2022- οι "πράσινοι" φιλοξενούν τον Άρη (Τετάρτη, 05/01) και τον Ολυμπιακό (Κυριακή 16/01), στα δύο απ’ τα τρία πιο εμπορικά παιχνίδια τους έως το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Εφόσον στη συνάντηση που θα γίνει την Πέμπτη (30/12) ανάμεσα στα στελέχη της Super League και τον υπουργό Υγείας, δεν υπάρξει κάποια... θεαματική ανατροπή (με βάσει τις δηλώσεις του κ. Πλεύρη, αυτό δείχνει τούτη την ώρα απίθανο), στον Παναθηναϊκό υπάρχει πλέον πολύ σοβαρά η σκέψη να κλείσουν ολοκληρωτικά το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σε αυτά δύο παιχνίδια με τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Κοινώς να μην ανοίξει η ιστορική έδρα του "τριφυλλιού" σε κανένα απ’ τα δύο ματς, ούτε για 1.000 φιλάθλους ανά αγώνα, αλλά να προχωρήσουν σε μία σκληρή (αλλά αναγκαία) επιλογή κεκλεισμένων των θυρών, για να μην υπάρχουν διαχωρισμοί και αδικίες σε ότι έχει να κάνει με το ποιοι θα μπουν και ποιοι όχι στο γήπεδα στα δύο παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού που τίμησαν και στήριξαν το περασμένο καλοκαίρι την ομάδα, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και θα ήταν τουλάχιστον άδικο (αλλά κι... ανέφικτο) να μπουν οι "πράσινοι" σε διαδικασία διαχωρισμού των φιλάθλων τους.

Ούτως ή άλλως και με 1.000 άτομα, διασκορπισμένα στην εξέδρα, χάνεται και η… αίσθηση της έδρας, ενώ η οικονομική ζημιά θα είναι ούτως ή άλλως δεδομένη και μεγάλη (άνω του μισού εκατ. ευρώ), όπως ανέλυσε το SPORT24 το πρωί της Τρίτης (28/12).

Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τη συνάντηση που θα έχει την Πέμπτη (30/12) η Λίγκα με τον υπουργό Υγείας, όμως εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, αυτή τη στιγμή υπάρχει πολύ έντονα στο... τραπέζι "πράσινων" η σκέψη για κλειστή Λεωφόρο στα δύο μεγάλα ματς που ακολουθούν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2022...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ