ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Χουάνκαρ, μπήκε και ο Αΐτορ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2022, ο Χουάνκαρ, έκανε και την πρώτη προπόνησή του το πρωί της Πέμπτης (10/9) με τους "πράσινους" στο "Γ. Καλαφάτης", θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Ντάνι Πογιάτος.

Ο Ισπανός μπακ, Χουάνκαρ, έδειξε πως είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται για την κυριακάτικη (13/9) πρεμιέρα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αφού θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να "μάθει" απόλυτα την ομάδα.

Εάν δεν αλλάξει κάτι στην πορεία, ο Χουάνκαρ, θα ντεμπουτάρει με την πράσινη φανέλα στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα την 3ηαγωνιστική (το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Παναθηναϊκός έχει «ρεπό», διότι παίζει βάσει προγράμματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης).

Ο Ντάνι Πογιάτος είδε προς ικανοποίησή του (και) τον Αΐτορ Κανταλαπιέδρα να "μπαίνει" σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα έπειτα από δύο εβδομάδες, ξεπερνώντας πλέον το πρόβλημα στη μέση που τον κράτησε «off».

Ο δε Μπαρτ Σένκεφελντ έκανε θεραπεία, μετά το μικροτραυματισμό του στο γλουτό στη χθεσινή (Τετάρτη 9/9) προπόνηση, όμως στο ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού θεωρούν πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή.

Ο Βέλεθ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και οι Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, σέντρες και τελειώματα και εξάσκηση στα τελειώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χουάνκαρ, το ρίσκο του Ρόκα
Παναθηναϊκός: Επίσημα Χουάνκαρ μέχρι το 2022
Παναθηναϊκός: Θετικό σε κορονοϊό μέλος του προσωπικού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ