ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πάνοπλος με Βόλο, μέσα οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης και Σπόραρ

Ο Ιωαννίδης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού
Ο Ιωαννίδης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης και Σπόραρ είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον κυριακάτικο (2/4, 18:00) αγώνα με τον Βόλο στην κατάμεστη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα (2/4, 18:00, COSMOTE SPORT 1HD και LIVE στο SPORT24) με τον Βόλο στην κατάμεστη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική των playoffs και ακολούθως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο προπονητής του τριφυλλιού είδε τους Κουρμπέλη, Ιωαννίδη και Σπόραρ να προπονούνται κανονικά και να δηλώνουν παρών, με αποτέλεσμα να τουυς; έχει κανονικά στις επιλογές του για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας.

Ο Τσόκαϊ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ απών λόγω ίωσης είναι ο Πούχατς.

Θυμίζουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε σήμερα (1/4) στο "Γ. Καλαφάτης" και παρακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, έχοντας παράλληλα και μια σύντομη κουβέντα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, συνέχισαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Πούχατς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Ο Τσόκαϊ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ