ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Αλαφούζος, συνομίλησε με τον Γιοβάνοβιτς

Ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Fortuna Arena
Ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Fortuna Arena INTIME

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε σήμερα (1/4) στο "Γ. Καλαφάτης" και παρακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης, έχοντας παράλληλα και μια σύντομη κουβέντα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή (2/4, 18:00, COSMOTE SPORT 1HD και LIVE στο SPORT24) τον Βόλο στη γεμάτη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League και δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό των ανθρώπων του τριφυλλιού πέρα από τη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε σήμερα (1/4) στο προπονητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης" και παρακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα, έχοντας παράλληλα και μια σύντομη κουβέντα με τον προπονητή των πράσινων, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το περιεχόμενο δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά δείχνει την διάθεση συσπείρωσης σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει μια σειρά από ντέρμπι στη συνέχεια και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ήθελε με τον τρόπο του να δείξει στο ποδοσφαιρικό τμήμα ότι είναι δίπλα τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ