ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ούτε την Τετάρτη (26/1) κατάφεραν να προπονηθούν οι πράσινοι

Προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού
Προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσαν ούτε την Τετάρτη (26/1) να προπονηθούν στο "Γ. Καλαφάτης" και η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Πέμπτη (27/1).

Τα προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τον Παναθηναϊκό καθώς ούτε την Τετάρτη (26/1) το "Γ. Καλαφάτης" ήταν σε θέση ώστε να προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές των πράσινων.

Τα γήπεδα ήταν ακόμα γεμάτα χιόνι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει προπόνηση και οι παίκτες να έχουν πάρει στα χέρια τους ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να κάνουν μόνοι τους δίνοντας έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Αρκετοί παίκτες του τριφυλλιού μάλιστα κατάφεραν να πάνε μέχρι το "Γ. Καλαφάτης" την Τετάρτη (26/1) είδαν την κατάσταση των γηπέδων, πήραν το πρόγραμμα και αποχώρησαν.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα βρεθούν την Πέμπτη (27/1) στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ούτως ώστε να ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, ένα ματς στο οποίο ουσιαστικά το τριφύλλι θα πάει με δύο προπονήσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ