ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τερίμ και Παπαδημητρίου είδαν τη νίκη της Κ19 επί του Παναιτωλικού

Οι Τερίμ και Παπαδημητρίου είδαν την Κ19 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι Τερίμ και Παπαδημητρίου είδαν την Κ19 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου παρακολούθησαν την Παρασκευή (26/4) τη νίκη των Νέων του τριφυλλιού επί του Παναιτωλικού.

Υπό το βλέμμα του προπόνητη του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, αλλά και του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού, Γιάννη Παπαδημητρίου, η Κ19 των πράσινων επικράτησε της αντίστοιχης του Παναιτωλικού με 2-1 στο "Γ. Καλαφάτης".

Ο Τούρκος τεχνικός έχει δει και άλλα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής στο διάστημα που βρίσκεται στο τριφύλλι και την Παρασκευή δεν έχασε την ευκαιρία από τη στιγμή που βόλευαν και οι ώρες με την προπόνηση της πρώτης ομάδας των πράσινων.

Για την ιστορία η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 2-1 για τη 17η αγωνιστική έχοντας καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Ο Φατίχ Τερίμ στη διάρκεια του αγώνα Κ19, Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός
Ο Φατίχ Τερίμ στη διάρκεια του αγώνα Κ19, Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Η ομάδα του Ανδρέα Ντρένοβα άρχισε δυναμικά το ματς και είχε 4-5 καλές στιγμές στο α’ ημίχρονο: στο 8′ με τον Νότα, στο 29′ και το 37′ με τον Σπαθάρη και στο 39′ ξανά με τον Νότα, ο οποίος, αφού έκλεψε την μπάλα, επιχείρησε το διαγώνιο σουτ όμως «σημάδεψε» το δοκάρι. Στο 41′ ο Παναιτωλικός απείλησε από εκτέλεση κόρνερ δίχως όμως να μπορέσει να σκοράρει.

Οι Τερίμ και Σάμιος είδαν την Κ19 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό
Οι Τερίμ και Σάμιος είδαν την Κ19 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό INTIME SPORTS


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινοι μπήκαν στο γήπεδο με αποφασιστικότητα και στο 65′ άνοιξαν το σκορ. Με ένα διαγώνιο σουτ ο Λάζαρης έγραψε το 1-0 και έφτασε τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα, όντας στην κορυφή της λίστας των σκόρερ.

Στο 76′ ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει αλλά είχε χαμένη ευκαιρία και αμέσως μετά (78′) οι Πράσινοι, μετά από μια ωραία συνεργασία, σκόραραν για δεύτερη φορά αγκαλιάζοντας τη νίκη. Ο Λάζαρης έβγαλε την τελική πάσα και ο Νότας εκτέλεσε για το 2-0.

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στο ματς με τον Παναιτωλικό
Οι Νέοι του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στο ματς με τον Παναιτωλικό INTIME SPORTS


Οι Πράσινοι θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει για τρίτη φορά στο 87′ έπειτα από ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ του Γεωργουλάκη που κατέληξε λίγο έξω απ’ το δοκάρι, ενώ στο 88′ ο Παναιτωλικός σκόραρε με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Παναθηναϊκός: Ντέλλας Γρίβας, Σκαρλατίδης, Καμαρός (65′ Διαμαντής), Κοκκάκης, Νικολετόπουλος, Μπεβάρδος, Λιατίφης (65′ Μπρέγκου), Σπαθάρης (75′ Βαγιαννίδης), Ρομάνο (75′ Γεωργόπουλος), Νότας, Λάζαρης (80′ Καραγκούνης).

Παναιτωλικός: Ζαϊραδόνης, Γαλιάτσος, Σκούρτης, Ράδος, Μάνος, Νικολάου, Γκόλιας, Κοντούρης, Γιωτόπουλος, Καβαλάρης, Μορφάκης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ