ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Μπήκε" κι ο Αλεξανδρόπουλος για τη ρεβάνς της Πέμπτης (11/8) με τη Σλάβια

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε φιλικό με την Φόλενταμ | 28 Ιουλίου 2022
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε φιλικό με την Φόλενταμ | 28 Ιουλίου 2022 INTIME

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προπονήθηκε σε φουλ ένταση την Δευτέρα (8/8), θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Σλάβια.

Μετά από δύο εβδομάδες όπου μετρούσε διαρκώς απουσίες λόγω ιώσεων, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε προς ικανοποίησή του στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (8/8) να σβήνεται εντελώς απ’ το απουσιολόγιό του και το όνομα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Και πλέον το μοναδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο, την προσεχή Πέμπτη (11/8, 20:30, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, είναι ο τιμωρημένος απ’ τον πρώτο αγώνα, Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Ο 21χρονος μέσος -που ακολούθησε ατομικό την Κυριακή (7/8)- ξεπέρασε πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε την τελευταία εβδομάδα, προπονήθηκε σε φουλ ένταση μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι διαθέσιμος για το δεύτερο ματς με τους Τσέχους.

Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας (8/8) περιελάμβανε προθέρμανση, "κορόιδο", τακτική και δίτερμα, με τους πράσινους να μπαίνουν πλέον στην τελική ευθεία για το μεγάλο ματς με τη Σλάβια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ