ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με Αλεξανδρόπουλο ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς με τη Σλάβια

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο φιλικό του Παναθηναϊκού με το Βόλο
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο φιλικό του Παναθηναϊκού με το Βόλο TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, βρέθηκε την Κυριακή στο "Γ. Καλαφάτης", προπονήθηκε μόνος του και θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη ρεβάνς της Πέμπτης (11/8) με τη Σλάβια.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την Κυριακή (7/8) την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (11/8) κόντρα στη Σλάβια στη ρεβάνς του 2-0 στην Τσεχία. Το θετικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν πως ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο νεαρός μέσος αναμένεται τη Δευτέρα να γυμναστεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και φυσικά θα είναι στη διάθεση του Σέρβου προπονητή, όπως και ο Σένκεφελντ, για την αναμέτρηση της Πέμπτης όπου το τριφύλλι καλείται να φτάσει στην ανατροπή και την πρόκριση.

Πλην του Αλεξανδρόπουλου και του Βέρμπιτς που γυμνάστηκε μόνο τους και ο Βέρμπιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Κυριακή ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά:

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Κυριακή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας (11/8, 20:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι πλην των Αλεξανδρόπουλου, Βέρμπιτς, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ