ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπαίνει νέο στέγαστρο στη Λεωφόρο, άρχισαν τα έργα αποκατάστασης της μεγάλης ζημιάς

Παναθηναϊκός: Μπαίνει νέο στέγαστρο στη Λεωφόρο, άρχισαν τα έργα αποκατάστασης της μεγάλης ζημιάς
SPORT24

Οριστική η απόφαση να μπει νέο στέγαστρο στο Απόστολος Νικολαΐδης -απ’ την πλευρά της Λ. Αλεξάνδρας- αντί του παλιού που κατέρρευσε το πρωί της Τρίτης (25/01) μετά τους τόνους χιονιού της κακοκαιρίας "Ελπίδα". Ξεκίνησαν τα πρώτα έργα με αφαίρεση των πλεξιγκλάς.

Η θεομηνία που έφερε τα προηγούμενα 24ωρα η κακοκαιρία "Ελπίδα", μεταξύ -πολλών- άλλων άφησε πολύ έντονα τα "σημάδια" της και στο "Απόστολος Νικολαΐδης", προκαλώντας την κατάρρευση (υπό το βάρος τόνων χιονιού) του ενός στεγάστρου του γηπέδου που βρίσκεται απ’ την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μετά από τον σχετικό έλεγχο που έγινε από την Περιφέρεια δόθηκε το "πράσινο φως" για να διεξαχθεί κανονικά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού ο σαββατιάτικος (29/01, 15:00, Cosmote Sports 1HD, live από το SPORT24) αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης (με αλλαγή στην ώρα λόγω του προβλήματος που θα υπήρχε με τον φωτισμό, αν το ματς διεξαγόταν βράδυ) κι από την Πέμπτη ειδικά συνεργεία της "πράσινης" ΠΑΕ (όπως φαίνεται κι απ’ το φωτορεπορτάζ του SPORT24) έπιασαν... δουλειά.

Παναθηναϊκός: Μπαίνει νέο στέγαστρο στη Λεωφόρο, άρχισαν τα έργα αποκατάστασης της μεγάλης ζημιάς
SPORT24


Παναθηναϊκός: Μπαίνει νέο στέγαστρο στη Λεωφόρο, άρχισαν τα έργα αποκατάστασης της μεγάλης ζημιάς
SPORT24

Αρχικά αποκλείστηκε -για λόγους ασφαλείας- το πεζοδρόμιο κατά μήκος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας κι άρχισαν να αφαιρούνται κομμάτι-κομμάτι τα πλεξιγκλάς του στεγάστρου, τόσο στην οροφή του, όσο κι απ’ το σημείο που "λύγισε" προς τις κεντρικές εξέδρες.

Με βάση το πλάνο που υπάρχει μέσα στις επόμενες μέρες θα αφαιρεθεί τμηματικά από το γήπεδο όλος ο μεταλλικός "σκελετός" του σκέπαστρου, προκειμένου να "αδειάσει" ο χώρος μπροστά και πάνω από τις Θύρες 2 έως 5, που καλύφθηκαν από το λυγισμένο σκέπαστρο, ενώ με εισήγηση των τεχνικών, θα γίνει νέα μελέτη και θα τοποθετηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες νέο στέγαστρο απ’ την πλευρά των εξεδρών που βρίσκονται προς τη Λ. Αλεξάνδρας.

Εξαρχής άλλωστε, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήθελαν να επιδιορθωθεί η -μεγάλη- ζημιά, προκειμένου η ιστορική έδρα τους να είναι όσο πιο λειτουργική γίνεται τα επόμενα χρόνια, περιμένοντας τις εξελίξεις γύρω από το πρότζεκτ της "Διπλής Ανάπλασης" και το ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου στην περιοχή του Βοτανικού.

Ο χώρος όπου έπεσε το στέγαστρο θα καλυφθεί πριν από το ματς με τον Αστέρα, ενώ τόσο στο σαββατιάτικο παιχνίδι, όσο και για το διάστημα που κρατήσουν οι εργασίες, οι συγκεκριμένες θύρες θα είναι κλειστές (2, 3Α, 3Β, 5).

Επιπλέον, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή (28/01) ενόψει του αγώνα με την αρκαδική ομάδα "...λόγω της ζημιάς στο στέγαστρο των θυρών που βρίσκονται από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα εκδοθούν προσκλήσεις (σ.σ. απ’ τις 1.000 που προβλέπονται μόνο για κατόχους διαρκείας) για τις θύρες 6, 7, 8, 9, 11, 12".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ