ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τελειωμένη η μεταγραφή του Τζούριτσιτς, σύμφωνα με τον Σκίρα

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τελειωμένη η μεταγραφή του Τζούριτσιτς, σύμφωνα με τον Σκίρα
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς @ 2014 MICHAEL PROBST / AP IMAGES

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο που ειδικεύεται στις μεταγραφές, Νικολό Σκίρα, η μεταγραφή του Φίλιπ Τσούριτσιτς στον Παναθηναϊκό είναι τελειωμένη, με τον 31χρονο επιθετικό μέσο να υπογράφει έως το 2025.

Ο Παναθηναϊκός "φουλάρει" για να κλείσει την μεταγραφή του Φίλιπ Τζούριτσιτς. Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, ο οποίος ειδικεύεται στις μεταγραφές, Νικολό Σκίρα, η υπόθεση του 31χρονου επιθετικού μέσου φαίνεται να είναι τελειωμένη.

Όπως αναφέρει σε tweet του ο Σκίρα, η συμφωνία έχει επιτευχθεί. Ο Τζούριτσιτς θα μετακινηθεί από την Σαμπντόρια στους πρασίνους ως ελεύθερος. Θα υπογράψει έως το 2025 και θα λαμβάνει 1,1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

"Ολοκληρώθηκε η συμφωνία! Ο Φίλιπ Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό από την Σαμπντόρια χωρίς κάποια αποζημίωση προς την ομάδα. Συμβόλαιο έως το 2025 ( € 1,1 εκατ./έτος)", ανέφερε χαρακτηριστικά το "τιτίβισμά" του.

Το SPORT24 είχε ενημερώσει πως ο Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκεται σε απευθείας συζητήσεις με τη διοίκηση του συλλόγου της Γένοβας με στόχο να "τελειώσει" πλέον το deal.

Η πορεία του: Σερβία, Ελλάδα και οι άλλες 6 χώρες

Ο Τζούριτσιτς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική πορεία του απ’ τις Ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα, ενώ πέρασε απ' τα... μέρη μας τη σεζόν 2007-2008 παίρνοντας μεταγραφή στην Κ17 του Ολυμπιακού. Στον Πειραιά έμεινε μόνο έναν χρόνο, επιστρέφοντας στην πατρίδα του για τη Ραντνίτσκι, απ’ την οποία έφυγε το 2010 για τη Χέρενφεν.

Στην Ολλανδία έκανε το ξεπέταγμά του, με 26 γκολ και 28 ασίστ σε 110 επίσημα ματς, προτού πάρει μεταγραφή για την Μπενφίκα η οποία κατέβαλε 8 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Δόθηκε δανεικός κατά σειρά σε Μάιντς, Σαουθάμπτον, Άντερλεχτ, Σαμπντόρια. Στην ιταλική ομάδα έμεινε και μετά τη λήξη του δανεισμού του για μια διετία, προτού φύγει το 2018 για τη Σασουόλο.

Στη Σασουόλο μέτρησε 100 παιχνίδια με απολογισμό 12 ασίστ και 14 γκολ, "έφτιαξε" ξανά το όνομά του και σταθεροποιήθηκε στις κλήσεις της εθνικής Σερβίας. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην "Ντόρια", όμως ο υποβιβασμός της τον οδηγεί ξανά εκτός, με τον Παναθηναϊκό να καιροφυλαχτεί…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ