ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Τρουιγέ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρασίνων

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Τρουιγέ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρασίνων
Ο Αλεξίς Τρουιγέ κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος INTIME SPORTS

Μετά τον Ένις Τσοκάι, ήταν η σειρά του Αλεξίς Τρουιγέ να πατήσει ελληνικό έδαφος, προκειμένου να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να ντυθεί στα πράσινα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές κινήσεις του με τις προσθήκες των Ένις Τσοκάι και Αλεξίς Τρουιγέ, με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία στο παρά ένα, για να υποδεχτεί μάλιστα τους δύο ποδοσφαιριστές το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο 23χρονος Αλβανός μέσος Τσοκάι έκανε πρώτος την εμφάνισή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" (έβαλε την υπογραφή του για τέσσερα χρόνια) ενώ λίγη ώρα αργότερα ήταν η σειρά του 21χρονου Γάλλου φορ να πατήσει ελληνικό έδαφος, έχοντας υπογράψει ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Τρουιγέ, όπως και Τσοκάι, αναμένεται να βρεθεί στην Λεωφόρο για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (17/09, 21:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από SPORT24) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος της μεταγραφής του νεαρού ποδοσφαιριστή από το γαλλικό κλαμπ ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Το προφίλ του Τρουιγέ

Ο Τρουιγέ εντάχθηκε στη Νις το καλοκαίρι του 2020, προερχόμενος από τις φημισμένες ακαδημίες της Ρεν. Στο πρώτο εξάμηνό του στο κλαμπ της Κυανής Ακτής είχε παίξει σε οκτώ αγώνες, όμως στη συνέχεια δεν βρήκε μόνιμη θέση με αποτέλεσμα πέρυσι (2021-22) να φύγει δανεικός για την Οσέρ.

Με την τελευταία ο Τρουιγέ είχε μια γεμάτη σεζόν. Αγωνίστηκε 28 φορές και πέτυχε ένα γκολ, βοηθώντας κυρίως στην κυκλοφορία της μπάλας και στο δημιουργικό κομμάτι με τις τελικές πάσες του. Ήταν, δηλαδή, από τους συντελεστές της επανόδου στη Ligue 1 που εξασφαλίστηκε μέσω της διαδικασίας των μπαράζ με αντίπαλο τη Σεντ Ετιέν. Ο 21χρονος άσος υπήρξε διεθνής με την Κ18 της Γαλλίας.

Ο Τρουιγέ εν δράσει με τη φανέλα της Οσέρ:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ