ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ήρθε πιο κοντά με τον Σεπφ και προχωράει για να κλείσει τέσσερα μεταγραφικά μέτωπα

Ο Αλεσάντρο Σεπφ
Ο Αλεσάντρο Σεπφ © 2016 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε σημαντική πρόοδο όσον αφορά στην περίπτωση του Αλεσάντρο Σεπφ, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να δείχνει διάθεση να έρθει πιο κοντά στους "πράσινους". Το "τριφύλλι" φουλάρει να κλείσει τέσσερα μεταγραφικά μέτωπα.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (5/7, 06:00) για το Μόναχο κι από εκεί οδικώς για το Βάλχζε της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει έως τις 19 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναμένει μεταγραφικές... ενισχύσεις, σ’ αυτή την περίοδο όπου θα γίνει ουσιαστικά το "χτίσιμο" της ομάδας της επόμενης περιόδου.

Με πρώτο ορίζοντα βεβαίως, τα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου στο Europa Conference League, στην επιστροφή του "τριφυλλιού" στα Κύπελλα Ευρώπης, έπειτα από πέντε χρόνια απουσίας.

Οι "πράσινοι" θα έχουν μαζί τους στην Αυστρία τα τρία πρώτα, θερινά, μεταγραφικά αποκτήματά τους: Τους Γιούρι Λοντίγκιν και Κρίστιαν Γκάνεα που συμμετέχουν στις προπονήσεις απ’ την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, αλλά και τον 22χρονο διεθνή Σλοβένο μέσο Άνταμ Τσέριν, που θα ενσωματωθεί στο υπόλοιπο γκρουπ από το μεσημέρι της Τρίτης (5/7). Με τον Σέρβο τεχνικό να αισιοδοξεί πως λίαν συντόμως τα καινούργια πρόσωπα θα αυξηθούν.

Σημαντικό πρόοδος στην περίπτωση του Σεπφ

Στο "μέτωπο" του Αλεσάντρο Σεπφ, υπήρξε μία σημαντική πρόοδος κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (4/7) μετά το "φρένο" που έβαλαν το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7) οι αυξημένες, οικονομικές αξιώσεις των εκπροσώπων του διεθνούς Αυστριακού μέσου. Στις επαφές που έγιναν η αυστριακή πλευρά υποχώρησε αρκετά στα θέλω της και πλησίασε τα νούμερα που είχαν πέσει στο τραπέζι προ 20ημέρου, στον πρώτο κύκλο διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών που "τσάκισαν" την ύστατη ώρα.

Υπάρχει ακόμη απόσταση, ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει καταγραφεί μία διάθεση απ’ τους ανθρώπους του Σεπφ για να έρθουν πιο κοντά σ’ αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός, όμως για να φτάσουν οι δύο πλευρές στο deal, θα πρέπει να υπάρξει σταθερότητα και να σταματήσουν τα... ήξεις-αφίξεις των προηγούμενων ημερών. Με τον Σεπφ και τους εκπροσώπους του να δείχνουν ειλικρινή διάθεση συνεργασίας με τους "πράσινους", ειδάλλως ο Παναθηναϊκός θα στραφεί οριστικά σε άλλη επιλογή για το βασικό "8άρι".

Από εκεί και πέρα, γίνονται παράλληλες συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και στις άλλες τρεις θέσεις που προχωράει για την ενίσχυσή του ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, το "τριφύλλι" είναι σε επαφές για την απόκτηση "δεκαριού" (υπάρχει στόχος πρώτης γραμμής που έχει εντοπιστεί και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να αποκτηθεί), βασικού στόπερ (τον παίκτη δηλαδή που θα καλύψει το κενό του Βέλεθ) κι ενός εξτρέμ -απ’ τους δύο που θα αποκτηθούν συνολικά- προκειμένου να πλαισιώσει τους Αϊτόρ και Σεμπαστιάν Παλάσιος, αφού ειδικά στα άκρα της επίθεσης δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή επιλογές, ικανές να δώσουν άμεσες λύσεις εφόσον χρειαστεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ