ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Βέλεθ αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό: "Μαγικές οι στιγμές μου εδώ"

Ο Φραν Βέλεθ
Ο Φραν Βέλεθ INTIME

Ο Φραν Βέλεθ με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό, τον οποίο όπως είπε έχει στην καρδιά και έζησε μαγικές στιγμές.

Ο Φραν Βέλεθ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό έπειτα από δύο χρόνια για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Φατέχ. Ο 31χρονος Ισπανός αμυντικός με μήνυμά του αποχαιρέτησε τους πράσινους τονίζοντας πως έζησε μαγικές στιγμές.

Ο Βέλεθ αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό από το 2020. Με την πράσινη φανέλα τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με μία ασίστ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βέλεθ:

"Σήμερα ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο. Λέω αντίο στον Παναθηναϊκό και στην Αθήνα, ένα μέρος που περάσαμε υπέροχα, που ήμασταν χαρούμενοι και που μεγαλώσαμε την οικογένειά μας, πράγμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Η στοργή με την οποία μας συμπεριφέρθηκαν όλοι δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι κάτι μοναδικό και θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Θα μπορούσα γράφω για ώρες, προκειμένου να αναφέρω όλους τους ανθρώπους που έκαναν μαγικές τις στιγμές μου εδώ. Το προπονητικό τιμ, το διοικητικό συμβούλιο, τους εργαζομένους στο σύλλογο που παίζουν έναν ρόλο θεμελιώδη και πολύτιμο που πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται. Τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με έκαναν να νιώσω από την πρώτη μέρα να νιώθω ένα μαζί τους.

Φεύγω χαρούμενος για το γεγονός ότι έχω παίξει γι΄ αυτόν τον σύλλογο και έχω κερδίσει το Κύπελλο. Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι φοβερή.

Για πάντα μαζί, τα λέμε σύντομα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ